Летище Венеция Марко Поло - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВЕНЕЦИЯ - МАРКО ПОЛО (VCE)Международно летище Венеция Марко Поло (VCE)
Италианското летище Венеция - Марко Поло (Venice Marco Polo Airport) е с IATA код: VCE. То отстои на 8км. от центъра на Венеция в община Венеция Тасера. Летището носи името на Марко Поло - венециански търговец и пътешественик, преоткривател на Китай. Аерпортът се нарежда на пето място сред летищата в Италия. От 2002г.  има нов модерен терминал на три етажа с два салона за пътниците и 70 гишета за чекиране.

Услуги предлагани на Международно летище Венеция Марко Поло (VCE)
Услугите напълно задоволяват и най-капризните гости на летището. Банка, обменни и информационни бюра обслужват пътникопотока. Магазините се грижат за шопинга, а ресторанти, кафенета и барчета за приятния престой на аерогарата. Може да използвате безплатен интернет само за посещаването на сайтовете на летище Венеция Марко Поло, за останалите сайтове ползването на интернет е срещу заплащане.

Достъп от и до Международно летище Венеция Марко Поло (VCE)
Достъпът до и от летище Венеция - Марко Поло се осъществява за около 15мин. по шосе S14 спазвайки указателните знаци, с  водни таксита, което е доста скъпа услуга, с автобуси до гара Santa Lucia и гара Mistre. Автобусен оператор на компания ACTV осигурява транспорт с автобусно корабче, а пътуването с гондола е зашеметяващо но доста скъпо удоволствие. Водния транспорт е в цветни линии - синя, оранжева и червена линии за различните части на града. Може да се ползва и водно такси Express Cold Line, Water taxi.

Паркингите са доста видове за кратък и дълъг престой, за експресен, нискотарифен и луксозен паркинг.


Име на летището: Venice Marco Polo Airport
IATA код: VCE
Адрес: Viale G. Galilei, 30/1, 30173 Tessera - Venice (VE), Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Венеция (8 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
гардероб          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.