Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Венеция Марко Поло - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВЕНЕЦИЯ - МАРКО ПОЛО (VCE)

Италианското летище Венеция - Марко Поло (Venice Marco Polo Airport) е с IATA код: VCE. То отстои на 8км. от центъра на Венеция в община Венеция Тасера. Летището носи името на Марко Поло - венециански търговец и пътешественик, преоткривател на Китай. Аерпортът се нарежда на пето място сред летищата в Италия. От 2002г.  има нов модерен терминал на три етажа с два салона за пътниците и 70 гишета за чекиране.

Услугите напълно задоволяват и най-капризните гости на летището. Банка, обменни и информационни бюра обслужват пътникопотока. Магазините се грижат за шопинга, а ресторанти, кафенета и барчета за приятния престой на аерогарата. Може да използвате безплатен интернет само за посещаването на сайтовете на летище Венеция Марко Поло, за останалите сайтове ползването на интернет е срещу заплащане.

Достъпът до и от летище Венеция - Марко Поло се осъществява за около 15мин. по шосе S14 спазвайки указателните знаци, с  водни таксита, което е доста скъпа услуга, с автобуси до гара Santa Lucia и гара Mistre. Автобусен оператор на компания ACTV осигурява транспорт с автобусно корабче, а пътуването с гондола е зашеметяващо но доста скъпо удоволствие. Водния транспорт е в цветни линии - синя, оранжева и червена линии за различните части на града. Може да се ползва и водно такси Express Cold Line, Water taxi.

Паркингите са доста видове за кратък и дълъг престой, за експресен, нискотарифен и луксозен паркинг.


Име на летището: Venice Marco Polo Airport
IATA код: VCE
Адрес: Viale G. Galilei, 30/1, 30173 Tessera - Venice (VE), Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Венеция (8 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
гардероб          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

ВЕНЕЦИЯ - МАРКО ПОЛО - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече тук.