Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Кос Хипократ - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КОС ХИПОКРАТ (KGS)

Международно летище Кос (Kos Hippocrates Interantional Airport) е с IATA код: KGS. Летището още е позната като Кос Хипократ, носещо името на най-великия лекар на античността, наричан баща на медицината и смятан за една от най-значими фигури в областта на медицината.  Летище Кос се намира на гръцкия остров Кос в близост до селцето Antimahia на 27 км югозападно от град Кос.

Летището започва да функционира от 04.04.1964 г., с дължина на пистата от 1200 метра. С нарастване на нуждите от движение на пътници през октомври 1980 г. е открит нов терминал, като пистата е удължена до 2400 м. През 1997 г. е добавена нова сграда на терминала за пристигащи. Общата площ на всички сгради достига 5900 кв.м.

Летище Кос (KGS) служи като международен портал до бързо развиващата се туристическа дестинация остров Кос. От и до летището кацат редовните полети от Атина (ATH) и Родос (RHO) на Olympic Airlines и Aegean Airlines. Освен това през летния сезон тук прииждат и много туристи с чартърни полети.

На летище Кос (KGS) ще намерите: гишета за регистриране, бюро за информация, медицински център, полицейски офис, ресторанти, кафенета за студени и топли напитки, барчета за леки закуски. За пазаруващите на терминала има също безмитен магазин.

Транспортът от и до летище Кос е удобен. За тези, които предпочитат градския транспорт, на пешеходно разстояние от Kos Airport  до кръговото движение се намира градски автобус, който ще Ви отведе до: града Кос, Mastihari, Kardhamena или Kefalos.

От следените фирми: Hertz, Alamo и Budget може да наемете кола под наем. Пред терминала ще намерите също и услугите на таксиметровите компании.

 

Име на летището: Kos Hippocrates Interantional Airport
IATA код: KGS
Адрес: Hippocrates Airport, 85302 Kos, Greece
Терминали: 1
Най-близки градове: Кос (27 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
кафене         
безмитен магазин         
помещение за майки с деца         
коли под наем         
бюро за загубени вещи         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона              

 

 

КОС ХИПОКРАТ - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019