Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Ираклион - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ИРАКЛИОН НИКОС КАЗАНДЗАКИС (HER)

Международно летище Ираклион - Никос Казандзакис (Heraklion International Nikos Kazantzakis Airport) е с IATA код: HER. Летище Ираклион (HER) е главното литище на остров Крит в Гърция и се намира на 5км. от град Хераклион. То е второто по трафик в Гърция след това в Атина (ATH). Летището е познато още и под името Хераклион.

Изминало е доста време от първият полет с 14 човека от международно летище Ираклион (HER), което е построено през 1937г. По-късно през 1971г. е построена новата сграда на летищния терминал. Днес летището носи името на гръцкия писател - философ Никос Казандзакис. Аеропортът разполага с един терминал и работи 24 часа в денонощието.

Посетителите са обгрижвани от любезни служители на: кафе-бар, банка, безмитен магазин, бюро за обмяна на валута, банкомати, пощенски офис, аптека и бюро за загубени вещи.

Достъпът до летището се осъществява чрез обществен транспорт с автовуси и коли под наем. Таксиметровата служба се намира пред терминала. В наличност са охраняеми паркинги с паркоместа за краткотраен и дълготраен престой.

Хотелите обслужват гостите си за настаняване с автобусни совалки или така наречените шатъли.

 

Име на летището: Heraklion International Nikos Kazantzakis Airport
IATA код: HER
Адрес: International Airport of Heraklion “Nikos Kazantzakis”, 70601 Heraklion, Crete, Greece
Терминали: 1
Най-близки градове: Ираклион (5 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
сейф         
гардероб         
помещение за майки с деца         
детски кът         
бюро за загубени вещи         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.