ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Осло Сандерфиорд Торп - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ОСЛО - САНДЕРФИОРД ТОРП (TRF)Международното летище Сандерфиорд Торп (TRF)
Международното летище Сандерфиорд Торп е с IATA код: TRF. На английски се изписва по следния начин Sandefjord Torp Airport. Летището е третото по големина в Норвегия. Намира се на 7,4 км. от град Сандефиорд и на 118км. от Осло. Летището има един терминал.

Обслужва град Телемарк и град Вестфолд и обработва около 1 360 000 пътници годишно. Аеропортът е построен първоначално като военно летище, а през 1958г. стартират и гражданските полети. Днес на територията на летището се намира най-голямата база за подготовка и обучение на пилоти за самолети и хеликоптери.


Услуги предлагани на Международното летище Сандерфиорд Торп (TRF)
Летище Сандерфиорд Торп (TRF) предлага на своите гости следните услуги: бюра за информация, банкомати за теглене на пари в норвежки и датски крони, британски паунди и евро. Врати отварят за шопинг магазини за подаръци, сувенири и безмитни стоки. За да бъде още по-приятен престоя на летището може да посетите пицарията или кафенета и барчетата, предлагащи вкусна храна. Ако имате нужда от автомобил, то офисите за коли под наем очакват клиентите си. На лице е паркинг с 1700 паркоместа за кратък и дълъг престой. На нуждаещите се летището предлага безжичен интернет. Хората с увреждания получават помощ при предварителна заявка.


Достъп от и до Международното летище Сандерфиорд Торп (TRF)
От и до летище Сандерфиорд Торп (TRF) стигате с общиествен превоз - с автобус Torp Expressen, свързващ летището с центъра на Осло.  Автобуси има до ж.п. гара Сандефиорд и до ски курортите. Такситата и автомобилите ползва магистрала Е18, като следят указателните знаци.


Име на летището: Sandefjord Torp Airport
IATA код: TRF
Адрес: TORP Sandefjord lufthavn, Torpveien 130, N-3241 Sandefjord, Norway
Терминали: 1
Най-близки градове: Осло (118 км), Сандефиорд (7,4 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
офис за загубени багажи         
банка         
безмитен магазин         
безплатен интернет          
зали за конференции         

        

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Осло Сандерфиорд Торп на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Осло Сандерфиорд Торп на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Осло Сандерфиорд Торп?
Продължителността на самолетното пътуване до Осло Сандерфиорд Торп зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Осло Сандерфиорд Торп?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Осло Сандерфиорд Торп, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Осло Сандерфиорд Торп, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Осло или в Сандерфиорд и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Осло Сандерфиорд Торп?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Осло Сандерфиорд Торп. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Осло Сандерфиорд Торп, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Осло, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.