ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Фуертевентура - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ФУЕРТЕВЕНТУРА (FUE)
Летище Фуертевентура (FUE)

Летище Фуертевентура е с IATA код: FUE. На английски се изписва по следния начин Fuerteventura Airport, а на испански Aeropuerto de Fuerteventura.

Летището още е познато под името Ел Маторрал (El Matorral Airport) и се намира в област Ел Маторрал на 4км. от столицата Пуерто дел Росарио (Puerto del Rosario) на Канарските острови, които са територия на Испания. Летище Фуертевентура (FUE) е открито е през 1969г. През годините са направени доста подобрения поради увеличения трафик.


Услуги предлагани на Летище Фуертевентура (FUE)
Услугите, които предлага летище Фуертевентура (FUE) са: туристически офис, банка, банкомати, медицински център, две информационни бюра. Магазини за подаръци и сувенири посрещат своите гости, а за приятния престой на летището се грижат кафенета и ресторант. ВИП ложи и офис за коли под наем очакват всички клиенти. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която пътуват. Паркинг с 1200 паркоместа очаква своите клиенти.


Достъп от и до Летище Фуертевентура (FUE)


С автобус

Достъпът от и до летище Фуертевентура (FUE) се осъществява с обществен транспорт - автобуси.

С такси
Налични са таксита пред сградата на терминала.

А автомобил
Ако се движите с автомобил, то следвайте пътната маркировка по магистрала FV-2.

 

Име на летището: Fuerteventura Airport
IATA код: FUE
Адрес: Carretera Matorral, Fuerteventura, Las Palmas, Canary Islands, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Пуерто дел Росарио ( 4 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка         
медицински център         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за конференции

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Фуертевентура на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Фуертевентура на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Фуертевентура?
Продължителността на самолетното пътуване до Фуертевентура зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Фуертевентура?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Фуертевентура, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Фуертевентура, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Фуертевентура и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Фуертевентура?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Фуертевентура. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Фуертевентура, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Фуертевентура, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.