Летище Фуертевентура - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ФУЕРТЕВЕНТУРА (FUE)
Летище Фуертевентура (FUE)

Летище Фуертевентура е с IATA код: FUE. На английски се изписва по следния начин Fuerteventura Airport, а на испански Aeropuerto de Fuerteventura.

Летището още е познато под името Ел Маторрал (El Matorral Airport) и се намира в област Ел Маторрал на 4км. от столицата Пуерто дел Росарио (Puerto del Rosario) на Канарските острови, които са територия на Испания. Летище Фуертевентура (FUE) е открито е през 1969г. През годините са направени доста подобрения поради увеличения трафик.


Услуги предлагани на Летище Фуертевентура (FUE)
Услугите, които предлага летище Фуертевентура (FUE) са: туристически офис, банка, банкомати, медицински център, две информационни бюра. Магазини за подаръци и сувенири посрещат своите гости, а за приятния престой на летището се грижат кафенета и ресторант. ВИП ложи и офис за коли под наем очакват всички клиенти. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която пътуват. Паркинг с 1200 паркоместа очаква своите клиенти.


Достъп от и до Летище Фуертевентура (FUE)


С автобус

Достъпът от и до летище Фуертевентура (FUE) се осъществява с обществен транспорт - автобуси.

С такси
Налични са таксита пред сградата на терминала.

А автомобил
Ако се движите с автомобил, то следвайте пътната маркировка по магистрала FV-2.

 

Име на летището: Fuerteventura Airport
IATA код: FUE
Адрес: Carretera Matorral, Fuerteventura, Las Palmas, Canary Islands, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Пуерто дел Росарио ( 4 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка         
медицински център         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за конференции

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.