ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Бодрум Милас - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БОДРУМ - МИЛАС (BJV)Международно летище Бодрум - Милас (BJV)
Международно летище Бодрум - Милас е с IATA код: BJV. На английски се изписва по следния начин: Milas Bodrum Airport, а на турски: Milas-Bodrum Havalimanı. Летището се намира на 36км. от град Бодрум и на 16км. от град Милас в Турция. През 2012г. е открит нов международен терминал, а стария остава за вътрешни полети, така летище Бодрум  посреща и изпраща близо 2,5 мил. пътници с чартърни полети предимно през натоварения туристически летен сезон.


Услуги предлагани на Международно летище Бодрум - Милас (BJV)
Аерогарата е с модерни съоръжения, писта, терминали със зона за пушачи и покрива всички изисквания за висок стандарт на оборудване. Информация за финансови услуги, магазини, ресторанти, кафенета и офис за коли под наем може да получите от информационно бюро. Хората с увреждания се обгрижват и получават специално внимание, след предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват. Паркинг осигурява безопасността на превозните средства на посетители и гости, нуждаещи се от тази услуга.  

Достъп до и от Международно летище Бодрум - Милас (BJV)
Достъпът до летище Бодрум се осъществява с автомобили, летищни автобуси, автобусни маршрутки и маршрутни таксита. Всички превзони средства могат да използват магистрала D330.

 

Име на летището: Milas Bodrum Airport 
IATA код: BJV
Адрес: Milas Bodrum Havaalanı Girişi, 48200 Milas/Muğla, Турция
Терминали: 2
Най-близки градове: Бодрум (36 км), Милас (16 км)
          
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка  
магазин за сувенири
кафене     
офис за коли под наем        
бюро за загубени и намерени вещи       
стая за молитви        
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БОДРУМ МИЛАС
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ БОДРУМ МИЛАС

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2021

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.