Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Севиля - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СЕВИЛЯ (SVQ)

Международното испанско летище Севиля Сан Пабло (Seville San Pablo Airport) е с IATA код: SVQ. Летището отстои на 10км. от град Севиля и се намира в южната част на Испания. То обслужва градовете в Испания и Европа. Заема шесто място сред испанските летища. В началото 1914-15г. се използва като център за обучение на пилоти и наблюдатели. Сегашния терминал е от 1989г., като през годините се извършват подобрения на летищните съоръжения.

Аеропортът на Севиля (SVQ) има зашеметяващ дизайн, проектиран от архитект Рафаело Манео с характерните традиционни компоненти: двореца и портокаловата градина посрещат гостите на терминала, който е покрит с остъклени керемиди в синьо подчертаващо небето.

Летище Севиля Сан Пабло (SVQ) има добър набор от услуги: банка, банкомат, места за почивка, храна и напитки се предлага от заведенията и барчета, интернет услуги, безмитни магазини, офис за коли под наем, поща и аптека. Хората с увреждания получават специализирани услуги при предварителна заявка, а паркинг с 2000 паркоместа с дълъг и кратък престой очаква своите клиенти. Летището предлага конферентна зала със 140 места на пртерния етаж.

Достъпът до и от летище в Севиля (SVQ) се осъществява с обществен транспорт - автобуси С1, С2, С3, С4, с директен автобус до автогара Прадо де Сан Себастиан (Prado de San Sebastian). Може да ползвате също така и таксита, като имайте предвид, че нощната тарифа е по-висока. Автомобилите ползват магистрала А4, известна като Е05. С автобуси С2 и С32 се стига до централна гара Санта Хуста и от там с високоскоростни влакове може да пътувате до желаната точка. Ако сте група може да поръчате трансфер от летището до Вашето място за настаняване.

Име на летището: Seville San Pablo Airport
IATA код: SVQ
Адрес: Ctra. Nal. IV. Madrid-Cаdiz Km. 532 ES - 41020 Sevilla, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Севиля ( 10 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
аптека         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет (15 мин) безплатно
зали за конференции


СЕВИЛЯ - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019