ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Севиля - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СЕВИЛЯ (SVQ)Международно летище Севиля (SVQ)
Международното испанско летище Севиля Сан Пабло е с IATA код: SVQ. На английски се изписва по следния начин Seville San Pablo Airport, а на испански Aeropuerto de Sevilla. Летището отстои на 10км. от град Севиля и се намира в южната част на Испания. То обслужва градовете в Испания и Европа. Заема шесто място сред испанските летища. В началото 1914-15г. се използва като център за обучение на пилоти и наблюдатели. Сегашния терминал е от 1989г., като през годините се извършват подобрения на летищните съоръжения.

Аеропортът на Севиля (SVQ) има зашеметяващ дизайн, проектиран от архитект Рафаело Манео с характерните традиционни компоненти: двореца и портокаловата градина посрещат гостите на терминала, който е покрит с остъклени керемиди в синьо подчертаващо небето.

Услуги предлагани на Международно летище Севиля (SVQ)
Летище Севиля Сан Пабло (SVQ) има добър набор от услуги: банка, банкомат, места за почивка, храна и напитки се предлага от заведенията и барчета, интернет услуги, безмитни магазини, офис за коли под наем, поща и аптека. Хората с увреждания получават специализирани услуги при предварителна заявка, а паркинг с 2000 паркоместа с дълъг и кратък престой очаква своите клиенти. Летището предлага конферентна зала със 140 места на пртерния етаж.

Достъп от и до Международно летище Севиля (SVQ)
Достъпът до и от летище в Севиля (SVQ) се осъществява с обществен транспорт - автобуси С1, С2, С3, С4, с директен автобус до автогара Прадо де Сан Себастиан (Prado de San Sebastian). Може да ползвате също така и таксита, като имайте предвид, че нощната тарифа е по-висока. Автомобилите ползват магистрала А4, известна като Е05. С автобуси С2 и С32 се стига до централна гара Санта Хуста и от там с високоскоростни влакове може да пътувате до желаната точка. Ако сте група може да поръчате трансфер от летището до Вашето място за настаняване.

Име на летището: Seville San Pablo Airport
IATA код: SVQ
Адрес: Ctra. Nal. IV. Madrid-Cаdiz Km. 532 ES - 41020 Sevilla, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Севиля ( 10 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
аптека         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет (15 мин) безплатно
зали за конференции
Има ли специални оферти за самолетни билети до Севиля на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Севиля на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Севиля?
Продължителността на самолетното пътуване до Севиля зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Севиля?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Севиля, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Севиля, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Севиля и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Севиля?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Севиля. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Севиля, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Севиля, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.