Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Тенерифе Норт (Тенерифе Север) - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТЕНЕРИФЕ НОРТ (TFN)

Летище Тенерифе Норт (Tenerife North Airport) е с IATA код: TFN. То се намира в северната част на остров Тенерифе, Испания.  Летището се намира на 14км. от Санта Крус де Тенерифе, Испания. Град Санта Крус де Тенерифе (на испански Santa Cruz de Tenerife) е една от двете столици на автономна област Канарски острови и столица на едноименната провинция Санта Крус де Тенерифе.

Старото име на летището е Лос Родеос (Los Rodeos Airport). Летището е открито през 1939г., като през годините доста пъти е обновявано. През 2002г. е построен нов терминал на четири етажа с 12 изхода.

Аеропортът е врата за Южна и Северна Америка, като най-много полети се извършват между Тенерифе Норт и Гран Канария. Заедно с южното летище (Tenerife-South Airport), двете летища обслужват една от най-привлекателната туристическа дестинация, като се има предвид, че плажовете на остров Тенерифе се нареждат в десетката за най-красиви в света.

Основния трафик главно е насочен към вътрешните полети, като 40% са свързани полети до съседните острови в архипелага: Гран Канария (Gran Canaria), Ла Палма (La Palma), Лансароте (Lanzarote), Фуертевентура (Fuerteventura), Ел Йеро (El Hierro) и Ла Гомера (La Gomera). Също така се извършва редовен вътрешен трафик към други летища в останалата част на Испания. Най-важната дестинация е летище Мадрид-Барахас (MAD) с повече от един милион пътници годишно, следвани от Барселона (BCN), Севиля (SVQ) и Билбао (BIO).

Услугите на летище Тенерифе Норт (TFN) задоволяват изцяло нуждите на посетителите и гостите на аеропорта. Банки, банкомати и бизнес център предлагат финансовите услуги. Вратите на магазини, заведения за храна, ресторанти, барове са широко отворени и се грижат за приятния престой на пътникопотока. На летището се предлага безплатен интернет достъп до WiFi мрежа, която е за неограничено ползване. Офисите за коли под наем и паркингите очакват своите клиенти. Хората с увреждания получават специално внимание на услуги при предварителна заявка.

До и от на летище Тенерифе Норт (TFN) върви автобусна линия с номера: 102, 104, 107 и 108.

Име на летището: Tenerife North Airport
IATA код: TFN
Адрес: 38297 San Cristobal de La Laguna, Santa Cruz de Tenerife, Spain
Терминали: 1
Най-близки градове: Санта крус (14 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
конферентна зала         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

ТЕНЕРИФЕ НОРТ (ТЕНЕРИФЕ СЕВЕР) - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019