Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

FACEBOOK СТРАНИЦА

Събиране на Вашите лични данни
Настоящата Декларация за онлайн поверителност важи за данните, които се събират от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, чрез нейните уеб сайтове. При подаване на запитвания за различните туристически оферти на сайтовете на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД ще трябва да предоставите лични данни, като например: име презиме и фамилия, имейл адрес, домашен  адрес, мобилен номер, възраст, пол, номер на лична карта или паспорт, дата на издаване и валидност на лична карта или паспорт, държава издаваща документа, националност, ЕГН, дата на раждане. Ако решите да направите покупка или да платите за услуга, ще искаме от Вас допълнителна информация, като адрес за получаване на фактура.

Ние може да събираме информация за взаимодействието Ви със сайтове и услуги на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД. Например, може да използваме инструменти за анализ на уеб сайтове на нашия сайт, за да извличаме информация от Вашия браузър, включително за това, от кой сайт идвате, за търсачките и ключовите думи, които сте използвали, за да намерите нашия сайт, страниците от сайта ни, които преглеждате. Може също така да използваме технологии, като бисквитки и уеб тракери, за да събираме данни за страниците, които преглеждате, връзките, които избирате и други действия, които извършвате в нашите сайтове. Освен това събираме определена стандартна информация, която Вашият браузър изпраща до всеки посетен от Вас уеб сайт, като например вашия IP адрес, типа браузър.

Когато получавате бюлетини или рекламна електронна поща от "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, може да ползваме уеб тракери, персонализирани връзки или подобни технологии, за да разберем, дали електронното писмо е било отворено и на кои връзки сте щраквали, за да Ви осигурим по-целенасочени съобщения по електронната поща или друга информация. За да Ви предложим по-добре съгласувани и персонализирани взаимоотношения може да ползваме услуги от други фирми, които ни дават възможност да определим приблизителната географска област според вашия IP адрес и така да персонализираме определени услуги за Вашата географска област.

Ползване на Вашите лични данни
"АВИОТРАВЕЛ" ЕООД събира и използва Вашите лични данни, за да управлява и подобрява своите сайтове и услуги. Тези начини на ползване може да включват осигуряването на по-ефективно обслужване на клиентите, улесняване на ползването на сайтовете или услугите чрез премахване на необходимостта от повторно въвеждане на едни и същи данни; извършване на проучвания и анализ, насочени към подобряването на нашите продукти, услуги и технологии; показване на съдържание и реклами, които са персонализирани според Вашите интереси и предпочитания. Използваме също така личните Ви данни, за да се свързваме с Вас. Може да Ви изпращаме определени задължителни служебни съобщения, като например приветствени писма, напомняния за плащания, информация по проблеми на техническото обслужване и съобщения за защитата.

Споделяне на Вашите лични данни
Освен в случаите, описани в тази Декларация, ние няма да разкриваме Вашите лични данни извън "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД без Ваше съгласие. Някои услуги на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД могат да носят съвместна марка и да бъдат предлагани заедно с друга фирма. Ако се регистрирате или ползвате такива услуги, както и "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, така и другата фирма могат да получават събраната информация във връзка с услугите със съвместна марка. Понякога наемаме други фирми, които осигуряват ограничени услуги от наше име, например обработка и доставка на поща, обработка на операции или статистически анализи на нашите услуги. На тези доставчици на услуги ще бъде разрешено да получат единствено онези лични данни, които са им необходими за извършване на услугата. От тях се изисква да поддържат поверителността на информацията и им се забранява да я ползват за каквато и да било друга цел.

Предпочитания за комуникация
Можете да спрете доставката на бъдещи рекламни e-мейл съобщения от сайтовете на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД, като следвате конкретните указания в получаваните от Вас e-мейл съобщения. Тези възможности за избор не се отнасят до показването на онлайн реклама. Те не се отнасят и до получаването на задължителни служебни съобщения, които се смятат за част от определени услуги на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД и които може да получавате периодично, докато не отмените услугата.

Защита на Вашите лични данни
Защитата на Вашите лични данни е постоянна грижа на "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД. Ние ползваме различни технологии и процедури за защита, за да защитим Вашите лични данни от неразрешен достъп, ползване или разкриване. Ние съхраняваме личните Ви данни на компютърни системи с ограничен достъп, които се намират в контролирани съоръжения. Когато предаваме строго поверителна информация (например номер на кредитна карта или парола) по интернет, ние я защитаваме чрез шифроване, какъвто е протоколът Secure Socket Layer (SSL). Ако дадена парола се ползва, за да Ви помогне да защитите своите сметки и лични данни, Ваша е отговорността да пазите паролата си в тайна. Не споделяйте тази информация с никого. Ако ползвате съвместно компютъра с друго лице, трябва винаги да излизате от системата, преди да напуснете сайт или услуга, за да защитите достъпа до Вашите данни от следващите потребители.

Контролиране на нежеланата електронна поща (така наречения спам)
"АВИОТРАВЕЛ" ЕООД не продава и не отдава под наем или на изплащане списъците на своите e-мейл абонати на трети страни. Използването на инструменти срещу нежелана поща и внимателното отношение към споделянето на Вашия e-мейл адрес, докато сте онлайн, ще Ви помогне да намалите количеството нежелана електронна поща, което получавате.

Промени в Декларацията за онлайн поверителност
Периодично ще актуализираме тази Декларация за онлайн поверителност, за да отразяваме промените в нашите услуги и отзивите на клиентите. Ако има съществени промени в тази декларация или в начина, по който "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД ще ползва Вашите лични данни, ние ще Ви уведомим или ще публикуваме на видно място в нашия сайт тези промени, преди да ги извършим. Препоръчваме Ви периодично да преглеждате тази декларация, за да се осведомявате за това, как защитаваме Вашите данни.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.