Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Базел - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БАЗЕЛ (BSL)

Летище Базел Мюлуз Фрайбург (EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg) е с IATA код: BSL. То се намира на 6 км. от град Базел в Швейцария, на 70 км. от Фрайбург в Германия и на 22 км. от Мюлуз във Франция. Летището е построено през 1946 година

Поради особенноста на разположението му, летището се управлява от двете държави - Франция и Швейцария. База е на нискотарифната авиокомпания еasyJet. От 2009г. се изпълняват полети към и от държави в Шенген и извън него.

Услугите, с които летище Базел (BSL) посреща и изпраща своите посетители са: интернет, банкови автомати, обменни бюра, магазини, ресторанти и бар. Хората с увреждания получават специално обслужване при предварителна заявка.

Конферентният център на летище Базел EuroAirport (BSL) е идеалното място за срещи, семинари и професионални обучения. Уникалното местоположение, което е пълно със светлина, в сърцето на летището осигурява вдъхновение и дава истински тласък. На разположение са десет напълно оборудвани, висококачествени конферентни зали с модулно оборудване, които осигуряват капацитет между два и деветдесет души. Заседателните зали могат да бъдат отдавани под наем на час, половин ден, ежедневно или ежеседмично. Бизнес центърът разполага също с отделни работни места, които могат да бъдат запазени директно на место. Територията на бизнес центърът е 250 кв.м. предлага всички услуги и функции, които може да очаквате като клиент. Професионален екип на место ще Ви помогне, ако имате допълнителни изисквания.

Достъпът от и до аерогара Базел (BSL) е разделен от френската и швейцарската страна. Предвижването може да стане с автомобили и таксита по магистрала А35. С автобус номер 50 може да достигнете до главната швейцарска и френска ж.п.гара, а от френската част до ж.п. гара Сен Луиз може да вземете автобус номер 11. Паркингите също са обозначени от френската страна с F a от швейцарската с S. Те предлагат дълъг и кратък престой и очакват своите клиенти.


Име на летището: EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
IATA код: BSL
Адрес: Aéroport de Bâle-Mulhouse, BP 60120, F-68304 Saint-Louis Cedex
Терминали: 1
Най-близки градове: Базел (6 км), Фрайбург (70 км), Мюлуз (22 км.)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зала за почивка           
ресторанти           
безмитни магазини          
детски кът           
интернет           
зали за конференции          

 

БАЗЕЛ - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019