ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Базел - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БАЗЕЛ (BSL)Летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL)
Летище Базел Мюлуз Фрайбург (EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg) е с IATA код: BSL. То се намира на 6 км. от град Базел в Швейцария, на 70 км. от Фрайбург в Германия и на 22 км. от Мюлуз във Франция. Летището е построено през 1946 година

Поради особенноста на разположението му, летището се управлява от двете държави - Франция и Швейцария. База е на нискотарифната авиокомпания еasyJet. От 2009г. се изпълняват полети към и от държави в Шенген и извън него.

Услуги предлагани на Летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL)
Услугите, с които летище Базел (BSL) посреща и изпраща своите посетители са: интернет, банкови автомати, обменни бюра, магазини, ресторанти и бар. Хората с увреждания получават специално обслужване при предварителна заявка.

Конферентният център на летище Базел EuroAirport (BSL) е идеалното място за срещи, семинари и професионални обучения. Уникалното местоположение, което е пълно със светлина, в сърцето на летището осигурява вдъхновение и дава истински тласък. На разположение са десет напълно оборудвани, висококачествени конферентни зали с модулно оборудване, които осигуряват капацитет между два и деветдесет души. Заседателните зали могат да бъдат отдавани под наем на час, половин ден, ежедневно или ежеседмично. Бизнес центърът разполага също с отделни работни места, които могат да бъдат запазени директно на место. Територията на бизнес центърът е 250 кв.м. предлага всички услуги и функции, които може да очаквате като клиент. Професионален екип на место ще Ви помогне, ако имате допълнителни изисквания.

Достъп от и до Летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL)
Достъпът от и до аерогара Базел (BSL) е разделен от френската и швейцарската страна. Предвижването може да стане с автомобили и таксита по магистрала А35. С автобус номер 50 може да достигнете до главната швейцарска и френска ж.п.гара, а от френската част до ж.п. гара Сен Луиз може да вземете автобус номер 11. Паркингите също са обозначени от френската страна с F a от швейцарската с S. Те предлагат дълъг и кратък престой и очакват своите клиенти.


Име на летището: EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg
IATA код: BSL
Адрес: Aéroport de Bâle-Mulhouse, BP 60120, F-68304 Saint-Louis Cedex
Терминали: 1
Най-близки градове: Базел (6 км), Фрайбург (70 км), Мюлуз (22 км.)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зала за почивка           
ресторанти           
безмитни магазини          
детски кът           
интернет           
зали за конференции          

 


Има ли специални оферти за самолетни билети до Базел на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Базел на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Базел?
Продължителността на самолетното пътуване до Базел зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Базел?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Базел, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Базел, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Базел и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Базел?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Базел. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Базел, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Базел, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.