Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

FACEBOOK СТРАНИЦА

Тук в нашата фейсбук страница може да изкажете Вашите впечатления от пътуването си, както и да прочетете мнения на нашите клиенти за използваните услуги от Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.


 


Здравейте, имах късмет, че попаднах на Вашата фирма при избора на билети за пътуването си. Оценката ми е 10+!!! Вие сте професионалисти! Обадих се на телефона да благодаря за Вашата работа. Когато не сме доволни - критикуваме веднага, но често забравяме да благодарим за добре свършена работа. Реших този път да бъде благодарна и да не забравя на похваля професионализъм на хората, които направиха моето пътуване леко и незабравимо. Благодаря Ви!!! Пожелавам Ви  много професионални успехи, здраве и стабилни лични финанси на целият екип!
Елена Димитрова (отзив 📧по-емейл)

Уважаеми Господа от екипа на Авиотравел,
Искам да изкажа благодарността си от акуратността, професионализма и бързата реакция, с която се справихте, осигурявайки така необходимите ми билети за незабавно връщане у дома по повод на здравословен проблем! Благодаря за доверието! Вярвам, че съвместната ви работа ще продължи и за напред със същия успех както до сега! С благодарност като клиент и партньор!
Лаура Андреева (отзив 📧по е-мейл)

Благодаря Ви за професионализма и качеството на услугата.
Честити предстоящи празници и всичко добро!
Лиза Троянов (отзив 📧по-емейл)

Без забележки! Бързо, коректно и професионално обслужване с шерсонално внимание към клиента.
Даня Фучеджиева (отзив от Facebook)

Благодаря на Агенция Авиотравел! Предложиха ни най-добра цена на самолетни билети до USA! Пътуването беше страхотно благодарение на тях!! Всичко беше много по хубаво от описаното:)))
Eva Varbanova (отзив от Facebook)

Пътувала съм няколко пъти до Лондон с Авиотравал много съм доволна.
Margarita Baldjieva (отзив от Facebook)

Европеиски стандарти всичко е на ниво изключително много съм доволен
Radoslav Pavlov (отзив от Facebook)


Чудесно обслужване, бих използвала отново услугите на Авиотравел.
Petia Georgieva (отзив от Facebook)

Много съм доволна и от сделката и от обслужването. Препоръчах и на мои клиенти. Успех...
Anita Georgieva (отзив от Facebook) 

Отлично обслужване, висок стандарт. Добри цени.
Radoslava Nikolova (отзив от Facebook) 

Трябваше да организирам екскурзията на майка ми и нейна приятелка до Австрия. Двете са пенсионерки и искаха евтини билети. Аз пък исках да нямат проблеми по време на пътуването. Още повече, че трябваше да летят с нискотарифна авиокомпания, за която аз лично нямах информация. Избрах да им купя билети чрез Авиотравел. Пътуването им беше организирано от компанията веднага, с възможно най-евтините билети за периода, в който искаха да пътуват, и нямаха никакви проблеми при полета. И всички бяха доволни.
Juliana Kornazheva (отзив от Facebook) 

Специални благодарности на Мартин за съдействието и вниманието. На всичките ни въпроси отговори изчерпателно и бързо. Доверихме се на Авиотравел и не съжаляваме.
Yanna Kokalanova (отзив от Facebook)

Страхотен персонал! Перфектно обслужване! Ползваме услугите на екипа над пет години- просто са перфектни!!! Благодарим Ви от сърце!
Petia Zekova (отзив от Facebook) 

Благодаря на екипа за съдействието за намиране на билети за пътуването ми Варна-Мюнхен-Варна!
Vanya Kostova (отзив от Facebook) 

Благодаря на екипа на Авиотравел, които ми помогнаха с внимание и търпение да си организирам едно чудесно пътуване до Кипър!
Tatiana Kalkanova (отзив от Facebook) 

Страхотен екипаж!
Ilinka Ilieva (отзив от Facebook) 

Благодаря на екипа на Авиотравел. Пътуването ми до Испания беше приятно и улеснено. Хубаво е,че Ви има.
Dimitrina Dzhisova (отзив от Facebook)

Благодаря на Агенция Авиотравел! Предложиха ми най-добра цена на самолетни билети до Париж и ми резервираха хотел, от който съм много доволна. Почивката ни мина прекрасно и безпроблемно!
Nicoll Wasilewa (отзив от Facebook) 

Върховно преживяване! Летели сме 5-6 пъти за чужбина,но не сме имали толкова добре осигурено пътуване.Въпреки,че и двата полета бяха с прекачване,стиковката беше идеална /45минути и 55минути/ и просто се разходихме по летищата в Цюрих и Мюнхен. Поръчахме билетите през март, но до пътуването през септември проверявах епизодично цените. За избраните дати нямаше по-евтини билети. Това също говори за грижовното отношение на оператора към клиентите му. Препоръчвам Авиотравел на всички пътуващи, като изключително коректен, отзивчив и точен оператор.
Dimitrinka Strelkova (отзив от Facebook)  

Благодаря на Авиотравел за коректното обслужване.Никакви забележки при пътуването до Дрезден и обратно,въпреки прикачването. Служителят се постара да предложи най-малкият престой за което Благодаря. Багажът ни се движеше на време и нямаме оплакване при транспортирането.
Живко Ангелов (отзив от Facebook) 

Благодаря на екипа на Авиотравел. Пътуването ни до Лондон беше много приятно и удобно.
Вили Светльо Илиеви (отзив от Facebook) 

Това е Агенцията! Изключително професионално и компетентно обслужване, добри съвети и напътствия при пътуване в чужбина.
Valentina Hristova (отзив от Facebook) 

Изключително бърза, коректна и с опит туристическа агенция. С внимание към клиента и постоянна обратна връзка. Благодаря Ви, направихте почивката ми незабравима!
Sirma Velichkova Nikolova (отзив от Facebook) 

Всичките си пътувания със самолет осъществяваме с Авиотравел от години. И занапред ще бъде така, живот и здраве.
Monika Genova (отзив от Facebook) 

Отлично обслужване и незабравимо пътуване. Благодарим!
Velichka Kireva (отзив от Facebook)

За нас е удоволствие,да ползваме услугите на Авиотравел. Пътуването с тях винаги е добре организирано. Благодаря!
Gergana Andonova (отзив от Facebook)

Благодарение на Аviotravel сбъднах отдавнашната си мечта - круиз с най-големия круизен кораб в Европа. А Мартин Паскалев не само ми помогна да избера най-подходящия за мене маршрут, а и през всички етапи на подготовката и на самия круиз бдеше неотлъчно над мен. За което има моята огромна благодарност. И ако някой от ръководния екип чете отзивите - да знаете, че имате прекрасен и незаменим  служител в негово лице.
Антоанета Георгиева (отзив от Facebook)

Купувах билети до Атина чрез тази компания. Доволна съм. Всичко е точно. Помогнаха ми много.
Olga Voroshilova (отзив от Facebook)


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.