ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Книга за клиенти

Тук в нашата фейсбук страница може да изкажете Вашите впечатления от пътуването си, както и да прочетете мнения на нашите клиенти за използваните услуги от Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.


 

Уважаеми Господа от екипа на Авиотравел,
Искам да изкажа благодарността си от акуратността, професионализма и бързата реакция, с която се справихте, осигурявайки така необходимите ми билети за незабавно връщане у дома по повод на здравословен проблем!
Благодаря за доверието!
Вярвам, че съвместната ви работа ще продължи и за напред със същия успех както до сега!

С благодарност като клиент и партньор!
Лаура Андреева

 
Даня Фучеджиева
Без забележки! Бързо, коректно и професионално обслужване с шерсонално внимание към клиента.

Eva Varbanova
Благодаря на Агенция Авиотравел! Предложиха ни най-добра цена на самолетни билети до USA !Пътуването беше страхотно благодарение на тях!! Всичко беше много по хубаво от описаното:)))

Margarita Baldjieva
Пътувала съм няколко пъти до лондон с Авиотравал много съм доволна

Radoslav Pavlov
Европеиски стандарти всичко е на ниво изключително много съм доволен

Petia Georgieva
Чудесно обслужване, бих използвала отново услугите на Авиотравел.

Anita Georgieva
Много съм доволна и от сделката ,и от обслужването.Препоръчах и на мой клиенти.Успех...

Radoslava Nikolova
Отлично обслужване,висок стандарт.Добри цени.

Juliana Kornazheva
Трябваше да организирам екскурзията на майка ми и нейна приятелка до Австрия. Двете са пенсионерки и искаха евтини билети. Аз пък исках да нямат проблеми по време на пътуването. Още повече, че трябваше да летят с нискотарифна авиокомпания, за която аз лично нямах информация. Избрах да им купя билети чрез Авиотравел. Пътуването им беше организирано от компанията веднага, с възможно най-евтините билети за периода, в който искаха да пътуват, и нямаха никакви проблеми при полета. И всички бяха доволни

Yanna Kokalanova
Специални благодарности на Мартин за съдействието и вниманието. На всичките ни въпроси отговори изчерпателно и бързо. Доверихме се на Авиотравел и не съжаляваме.

Petia Zekova
Страхотен персонал! Перфектно обслужване! Ползваме услугите на екипа над пет години- просто са перфектни!!! Благодарим Ви от сърце!

Vanya Kostova
Благодаря на екипа за съдействието за намиране на билети за пътуването ми Варна- Мюнхен-Варна !

Tatiana Kalkanova
Благодаря на екипа на Авиотравел, които ми помогнаха с внимание и търпение да си организирам едно чудесно пътуване до Кипър!

Ilinka Ilieva
Страхотен екипаж!

Dimitrina Dzhisova
Благодаря на екипа на Авиотравел. Пътуването ми до Испания беше приятно и улеснено. Хубаво е,че Ви има .

Nicoll Wasilewa
Благодаря на Агенция Авиотравел! Предложиха ми най-добра цена на самолетни билети до Париж и ми резервираха хотел, от който съм много доволна. Почивката ни мина прекрасно и безпроблемно!

Dimitrinka Strelkova
Върховно преживяване!Летели сме 5-6 пъти за чужбина,но не сме имали толкова добре осигурено пътуване.Въпреки,че и двата полета бяха с прекачване,стиковката беше идеална/45минути и55минути/и просто се разходихме по летищата в Цюрих и Мюнхен.Поръчахме билетите през март,но до пътуването през септември проверявах епизодично цените .За избраните дати нямаше по-евтини билети.Това също говори за грижовното отношение на оператора към клиентите му.Препоръчвам Авиотравел на всички пътуващи, като изключително коректен, отзивчив и точен оператор.

Живко Ангелов
Благодаря на Авиотравел за коректното обслужване.Никакви забележки при пътуването до Дрезден и обратно,въпреки прикачването. Служителят се постара да предложи най-малкият престой за което Благодаря. Багажът ни се движеше на време и нямаме оплакване при транспортирането.

Вили Светльо Илиеви
Благодаря на екипа на Авиотравел.Пътуването ни до Лондон беше много приятно и удобно.

FACEBOOK СТРАНИЦА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.