Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Порто - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ПОРТО (OPO)

Международното летище Порто (Porto Airport или Francisco de Sa Carneiro Airport) е с IATA код: OPO. Летището се намира на 11 км. от град Порто в Португалия. Открито е през 1959г. и се нарежда на второ място след това в Лисабон. Освен това е най-голямото летище в северна Португалия. В началото носи името Pedras Rubras, a по-късно е прекръстено на португалския премиер Франческо де Са Карнейро.

В близост до него се намират: Перафита, Миранте, Морейра, Авеледа, Лавра, Гандра и Вила Нова да Теля. Летище Порто (OPO) се управлява се от АNA - Aeroportos de Portugal.

Сградата на терминала на летище Порто (OPO) е модерна и е на три нива: на първо ниво са пристигащи пътници, багажи и коли под наем, второто ниво е за търговски обекти и салон за качване, а третото ниво е за заминаващи и места за храна, обмяна на валута и аптека. Летище Порто посреща и изпраща близо 5 мил. пътници годишно.

Услугите, които летище Порто (OPO) предлага са: банка, банкомат, безмитен магазин, аутлет магазин, магазин за сувенири и магазин на известната марка вино - Портвайн. За хората с увреждания са налични специални услуги при предварителна заявка.

Достъпът от и до летище Порто (OPO) се осъществява с автомобили по магистрала А28, А3 и Via Norte, таксита, и автобуси с номера 601, 602, 604. До аерпорта се стига и с влак, a също и с метрото. Паркинг за кратък и дълъг престой предлага паркомясто за всеки желаещ тази услуга.

Име на летището: Porto Airport или Francisco de Sa Carneiro Airport
IATA код: OPO
Адрес: Avenida do Aeroporto, Maia, 4470-558, Portugal
Терминали: 1
Най-близки градове: Порто (11 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
аптека         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет (30 мин) безплатно
зали за конференции    

ПОРТО - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019