Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Меминген - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ МЕМИНГЕН (FMM)

Летище Меминген е с IATA код: FMM. Летището е познато и под името Меминген Мюнхен-Запад, както и Меминген Алгой. На немски се изписва по следния начин: Allgäu Airport Memmingen. To e третото по големина в Бавария (Южна Германия) след летищата в Мюнхен (MUC) и Нюрнберг (NUE). Летище Меминген (FMM) е само на 4 км от град Меминген и на 110 км от град Мюнхен. Аеропорта предлага един пътнически терминал и се зползва най-често от нискотарифните авиопревозвачи Wizzair и Ryanair. Летище Меминген (FMM) играе важна свързваща роля на провинция Бавария с много градове и Източна и Югоизточна Европа. От България до летище Меминген (FMM) може да пътувате от трите международни летища София (SOF), Варна (VAR) и Бургас (BOJ).

Услуги предлагани на Летище Меминген (FMM)

На Летище Меминген (FMM) ще намерите бюро за актуална информация относно заминаващите и пристигащи полети, кафене с богат асортимент от вкусна топла витрина и деликатеси, типичен италиански ресторант с популярните пици и различни вкусотии от паста. В зона до терминала има бирена градина, където може да се насладите на местна наливна бира и типичните немски наденички. На летището има безмитен магазин с най-разнообразни стоки като хранителни продукти, алкохол, цигари, козметика, парфюми, сувенири и магнити. На Летище Меминген (FMM)  има безплатен неограничен интернет достъп Wi-Fi. На приземния и първия етаж в терминалната сграда в залата за заминаващи, има станции за зареждане на електронни устройства, където може да заредите лаптоп или мобилен телефон. На летището има машина за опаковане на багаж. Летище Меминген (FMM) разполага с паркинг с повече от 3000 паркоместа.

Залите за пристигащи и заминаващи са специално приспособени да посрещнат хора със затруднена подвижност. За да протече гладко Вашето пътуване и за дъдат информирани екипите на летището за Вашето пристигане, моля да се свържете с Вашата туристическа агенция за да бъде подадена на време информацията към авиокомпанията, с която пътувате.

Достъп от и до Летище Меминген (FMM)

С автобус: Спрямо графика на полетите, има редовни автобуси, които отвеждат пътниците до Централната гара на град Меминген или до град Мюнхен. Автобусната спирка е много близо до пътническия терминал. Таксиметрови компании предлагат услугите си на летището, като някои от тях работят денонощно. Има налични компании за коли под наем, а освен стандартни автомобили, може да наемете и минибус за повече хора.

До Летище Меминген (FMM) с автомобил може да достигнете по автомагистрала А96.

 

Име на летището   Allgäu Airport Memmingen
IATA код
  FMM
Адрес   Allgäu-Airport Memmingen, Postfach 11 25, 87681 Memmingen
Терминали   1
Най-близки градове   Меминген (4 км), Мюнхен (110 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
обмяна на валута  
сейф  
гардероб  
детска площадка
 
детски кът  
свободен достъп до интернет  
зали за конференции  

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2018