Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Кефлавик - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КЕФЛАВИК (KEF)

Международно летище КефлавикМеждународно летище Кефлавик (Keflavik International Airport) е с IATA код: KEF. Летището е разположено на 3 км. от град Кефлавик и на 50 км. от Рейкявик във Исландия, като разполага с комфортни и модерни пътнически и търговски съоръжения с голям капацитет свързващи Европа и Азия със Северна Америка. Столицата на Исландия - Рейкявик е международен център от голямо значение за редовни полети и технически стопове на различни авиокомпании.

14 пътнически авиопревозвачи и 3 редовни товарни авиопревозвача работят на международно летище Кефлавик по време на летния сезон. Авиокомпаниите  Icelandair, Iceland Express и SAS са с целогодишно разписание. Международно летище Кефлавик се управлява от ISAVIA Ltd., дружество с ограничена отговорност с 100% собственост на правителството.

Летището е построено от американските военни сили по време на Втората световна война и започва да работи на 24 март 1943 г. за военни цели. Летището е едно от най-големите в света по това време и играе важна роля в трансатлантическата авиация по време на войната.

Пътническият терминал Leifur Eiriksson International Air Terminal е открит през 1987 г. и е кръстено на исландския изследовател Leifur Eiriksson. За Leifur Eiriksson се смята, че е първият европеец, който е стъпил на американска земя около 500 г. преди Христофор Колумб. Leifur Eiriksson International Air Terminal е разширен през 2001 г. в съответствие с Шенгенската конвенция, с която се създава обща външна европейска граница. През 2008 г. е направено подобряване и разширяване на терминалните съоръжения с нови 16 500 кв.м. На територията на летището може да ползвате неограничен бърз и безплатен интернет WiFi по време на целия ви престой.

 

Име на летището: Keflavik International Airport
IATA код: KEF
Адрес: 235 Keflavikurflugvollur, Iceland
Терминали: 1
Най-близки градове: Рейкявик ( 50 км), Кефлавик ( 3 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банкомат         
ресторанти, кафенета         
помещение за майки с деца         
детски кът         
WiFi, интернет         
офис за загубени багажи         


КЕФЛАВИК - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019