ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Ийст Мидландс - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ИЙСТ МИДЛАНДС (EMA)
Международно летище Ийст Мидландс (EMA)
Летище Ийст Мидландс е с IATA код: EMA. На английски се изписва по следния начин East Midlands Airport. Цялото име на летището е Ийст Мидландс: Нотингам, Лейчестър, Дерби. Намира се близо до селцето Касъл Донингтън. Другите имена под които е познато са: East Midlands и Нотингам Лейчистър.

Аеропортът обслужва пътниците от територията в средната част на Англия. Около летището се намират градовете: Дерби, Нотингам и Лейчистър. Наблизо се простира Донингтън парк, където се провеждат автомобилни състезания и Донълд фестивал. Летище Ийст Мидландс (EMA) има един терминал и обслужва много нискотарифни авиокомпании. По натовареност заема 12 място между летищата в Англия с малко над 4 мил. пътници годишно.

Услуги предлагани на Международно летище Ийст Мидландс (EMA)
Услугите на летище Ийст Мидландс (EMA) са в посока максимално задоволяване изискванията на посетители и гости. Ще започнем с информационното бюро даващо пълна информация за: банкомати и обменни бюра, магазини,  ресторанти и кафенета, офис за коли под наем. Списъкът се допълва от: безплатен интернет до 30мин., медицински и СПА-център. Услугите за хората с увреждания се предлагат при предварителна заявка.

Достъп от и до Международно летище Ийст Мидландс (EMA)
Достъпът от и до летище Ийст Мидландс (EMA) се осъществява с влак от близката гара. С автобус и автомобили по магистрали: Н1, А42, А50 и А453. Паркингът е с 4000 паркоместа с дълготраен и краткотраен престой, а безплатен автобус обслужва ползващите го пътници.


Име на летището: East Midlands Airport
IATA код: EMA
Адрес: Castle Donington, Derby, DE74 2SA, United Kingdom
Терминали: 1
Най-близки градове: Нотингам (21 км), Дерби (13 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
офис за загубени вещи          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Ийст Мидландс на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Ийст Мидландс на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Ийст Мидландс?
Продължителността на самолетното пътуване до Ийст Мидландс зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Ийст Мидландс?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Ийст Мидландс, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Ийст Мидландс, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Ийст Мидландс и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Ийст Мидландс?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Ийст Мидландс. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Ийст Мидландс, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Ийст Мидландс, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.