Летище Падерборн / Липщад - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ПАДЕРБОРН / ЛИПЩАД (PAD)
Международно летище Падерборн - Липщад (PAD)

Международното летище Падерборн - Липщад е с IATA код: PAD. На английски се изписва по следния начин Paderborn Lippstadt  International Airport, а на немски: Flughafen Paderborn Lippstadt. Летището е открито 1971г. и се намира в Северен Рейн-Вестфалия между град Падерборн и град Липщад в Германия. Разстоянието от центъра на Падерборн е 18км., а до Липщадт е 26км. Летището се е специализирало предимно в обслужване на чартърни дестинации за отдих.

Услуги предлагани на Международно летище Падерборн - Липщад (PAD)
Услугите на летище Падерборн - Липщад (PAD) са представени както следва: информация за заминаващи и пристигащи полети може да потърсите от информационните бюра. На територията на терминал ще намерите различни туристически агенции, от където може да резервирате допълнителни туристически услуги, като хотелско настаняване, трансфер или екскурзии на место. Ако желаете да похапнете нещо вкусно и да се насладите на излитащите и кацащи самолети, посетете панорамния ресторант. Топли и студени напитки може да поръчате от кафенетата. На летището има магазини предлагащи вестници, списания, парфюми и козметика. В наличност е паркинг за експресен, кратък и продължителен престой.

Пътуващите по бизнес може да посетят специалната бизнес ложа, която предлага комфорт и спокойствие. Тук може да се насладите на модерната обстановка с хипнотизиращ изглед към пистата. Селекция от топли и студени напитки се предлагат безплатно. Можете също така да използвате бизнес зоната, ако желаете да принтирате документи безплатно. Разбира се тук се предлага и wifi интернет.

От България се изпълняват чартърни полети от летище Варна (VAR) и летище Бургас (BOJ) до летище Падерборн - Липщад (PAD) през летния сезон.

Достъп от и до Международно летище Падерборн - Липщад (PAD)

С автобус
Достъп до летище Падерборн - Липщад (PAD) се осъществя с градски обществен транспорт: експресен автобус или нощен автобус.

С влак
Може да пътувате с влак до летище Падерборн-Липщат като използвайте ж.п. гарата на Paderborn. Влаковете InterCity (IC) и InterCityExpress (ICE) свързват град Падерборн с главната железопътна мрежа и има връзка към градовете Касел (Kassel) и Хам (Hamm).


С такси
В наличност е и таксиметрова служба. Услугите са достъпни 24 часа в денонощието. Налични са много таксита. Ще ги намерите точно пред сградата на терминала.

С автомобил под наем
Следните компании за автомобили под наем имат представителства тук: AVIS, Europcar и SIXT.Име на летището: Paderborn Lippstadt Airport
IATA код: PAD
Адрес: Flughafen Paderborn/Lippstadt, Flughafenstra?e 33, 33142 Bueren-Ahden, Germany
Терминали: 1
Най-близки градове:Падерборн (18 км), Липщадт (26 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
конферентни зали         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона - 3 часа безплатно


Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.