ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТЛетище Палермо (PMO)
Летище Палермо е с IATA код: PMO. На английски се изписва по следния начин Palermo Falcone - Borsellino Airport, а на италиански Aeroporto Falcone Borsellino. Летище Палермо Фалконе - Борселино е познато още и със старото си име Punta Raisi Airport. Летището се намира на 24 км. западно от град Палермо на остров Сицилия и заема трето място по брой обслужени пътници от летищата в Южна Италия и девето от всички в страната.

Летище Палермо (PMO) е открито през 1953г. Носи имената на двамата сицилиански прокурори: Джовани Фалконе и Паоло Борселино - герои за жителите на острова. За световното първенство по футбол през 1990г. летището получава нов терминал на 4 нива и две реновирани писти. Най-важната авиокомпания, която оперира на летище Палермо Раиси е Meridiana. Аеропортът обслужва около 4,4мил. пътници годишно.

Услуги предлагани на Летище Палермо (PMO)
Услугите на летище Палермо (PMO) са: информационно бюро, бърза медицинска помощ, банкови услуги, обмяна на валута. Офис за кола под наем. Ресторант с тераса и аптека допълват списъка от екстри. Хората с увреждания получават нужните услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.

Достъп от и до Летище Палермо (PMO)
Достъпът от и до летище Палермо (PMO) се осъществява с автомобили по магистрала А29, като следвате указателните табели. Ако желаете да ползвате влак ползвате Trinacria Express от станция Punta Raisi и директно стигате на терминала. Обществения транспорт е с автобуси за 30мин. до центъра на Палермо, ползвате Autolines Prestia e Comande. Освен това може да ползвате и такси за още по-голямо удобство. Паркингът е наличен и паркоместата са на разположение на всеки, който има нужда за да остави колата си.

Име на летището: Palermo Falcone - Borsellino Airport
IATA код: PMO
Адрес: Localitа Punta Raisi, Palermo, 90145, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Палермо (24 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
поща         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Палермо на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Палермо на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Палермо?
Продължителността на самолетното пътуване до Палермо зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Палермо?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Палермо, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Палермо, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Палермо и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Палермо?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Палермо. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Палермо, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Палермо, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ

СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

РЪЧЕН БАГАЖ

ГРУПОВО ПЪТУВАНЕ

ВИЗА ЗА ПЪТУВАНЕ

ПЪТУВАНЕ С МУЗИКАЛЕН ИНСТРУМЕНТ

ПЪТУВАНЕ С КУЧЕ ИЛИ КОТКА


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.