ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Лансароте - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЛАНСАРОТЕ (ACE)

Летище Лансароте (ACE)
Летище Лансароте е с IATA код: ACE. На испански се изписва по следния начин: Aeropuerto de César Manrique Lanzarote, а на английски: César Manrique Lanzarote Airport. Също така е популярно и под името Летище Аресифе (Arrecife Airport).

Аеропортът обслужва остров Лансароте, който е най-източния от Канарските острови (територия на Испания). Летището се намира в Сан Бартоломе, Лас Палмас, на 5 километра югозападно от столицата на острова Аресифе. От тук излитат и кацат полети до много европейски летища, а също така се изпълняват и вътрешни полети до други испански летища. Lanzarote Airport (ACE) е основният и единствен вход за вътрешни и международни полети до острова.


Услуги предлагани на Летище Лансароте (ACE)

Летище Лансароте има два пътнически терминала и един карго терминал. Терминал 1 е най-натоварения и се използва както за международни, така и за някои вътрешни полети. Тук може да ползвате следните услуги: банкомати, бюро за изгубени и намерени вещи, туристическа агенция, ресторанти, кафенета, първа помощ, полицейски участък. Безплатен интернет достъп Wi-FI след като се свържете с мрежата на: AIRPORT FREE WIFI AENA. За хората с намалена подвижност са налични специални услуги, които може да заявите предварително при вашия туристически агент. Терминал 2 се използва от пасажерите, които се предвижват до останалите Канарски острови.

ВИП зала срещу заплащане може да се полва на Терминал 1. Тук има следните услуги: рецепция и обслужване на клиенти, кетъринг, преса и книги, информация за въздушния трафик, телевизия, безплатен интернет Wi-Fi, отопляема слънчева тераса със зона за пушене, достъп за хора с намалена подвижност, баня за лица с намалена подвижност.Достъп от и до Летище Лансароте (ACE)


С автобус
Всички автобуси спират както на Терминал 1, така и на Терминал 2, на Етаж 0, в зона за пристигащи. Продължителността на пътуването от летището до Аресифе е около 10 минути.

С такси
На летище Лансароте има две таксиметрови стоянки. Едната е пред Терминал 1, а другата е пред Терминал 2, и в двата случая на приземното ниво 0, в зоната за пристигане.

С автомобил под наем
Ако наемете кола от летище Лансароте, то това ще е най-добрият вариант за разглеждане на острова. Следните фирми предлагат оферти за автомобили под наем: Avis, Europcar, Goldcar Rental, Hertz, Payless, TopCar и други.

 

Име на летището: Aeropuerto de César Manrique Lanzarote
IATA код: ACE
Адрес: Arrecife Ciudad, s/n, 35500 Arrecife, Las Palmas, Lanzarote, Islas Canarias, SPAIN
Терминали: 2
Най-близки градове: Аресифе (5 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат      
ресторант           
безмитен магазин          
медицински център        
коли под наем          
офис за загубени вещи          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Лансароте на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Лансароте на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Лансароте?
Продължителността на самолетното пътуване до Лансароте зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Лансароте?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Лансароте, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Лансароте, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Лансароте и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Лансароте?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Лансароте. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Лансароте, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Лансароте, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.