Летище Олбия - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ОЛБИЯ (OLB)Международно летище Олбия (OLB)
Международно летище Олбия е с IATA код: OLB. На английски се изписва по следния начин Olbia Costa Smeralda Airport, а на италиански Aeroporto di Olbia-Costa Smeralda. To е международното летище в Сардиния, чийто второ име е Коста Смералда. Аeрoпортът предимно се използва от авиокомпаниите за ваканционни полети.

Услуги предлагани на Международно летище Олбия (OLB)
Летище Олбия (OLB) е открито през 1921г. и след непрекъснато реновиране на летищните съоръжения достига до обслужване на 4,5 мил. пътници годишно. Модерна терминална сграда с 40 гишета за регистрация, 10 гейта. Магазините предлагат подаръци и сувенири, ресторанти, кафенета и винен бар се грижат за приятния престой на пътниците. На летището има и художествена галерия. Офис за коли под наем, банкомати, банка и паркинг очакват своите клиенти да откликнат на нуждите им. На летището има също така и медицински център. Хората с увреждания получават нужните услуги при предварителна заявка към авиопревозвача, с който ще пътуват.

Летище Олбия (OLB) предлага място за професионални срещи в така наречения център MBC (Meeting & Business Centre). Този център е оборудван с всички най-съвременни услуги и с голям паркинг. MBC предлага широка гама от услуги в областта на професионалното обучение, организирането на конгреси и бизнес срещи. Проектът за MBC се заражда от съвместната работа на двете компании, опериращи в рамките на летище Олбия - Коста Смералда. Това са SPS Srl (Development – Performance – Strategies) и Geasar S.p.A. - компанията, която управлява летището.

Летище Олбия Коста - Смералда (OLB) предлага сектор за велосипедисти на нивото на паркинга - P1, срещу терминала. В Biker Point ще намерите добре оборудвано студио на разположение, за да поправите своя велосипед, ако има проблем с него. Също така може да се възползвате от безплатна техническа помощ за Вашия велосипед. Ако имате нужда от инструментите, които се предлагат, трябва да се свържете с персонала. Следните инструменти са на разположение: ключове, тръбен ключ, отвертки, чук, крачна помпа с манометър, въздушен компресор.

Тук ще откриете и малка библиотека, която предлага най-интересните публикации за Сардиния, с улични карти и велосипедни ръководства, карти на културните маршрути, пътеводители, наръчници, свързани с обществения транспорт и други.


Достъп от и до Международно летище Олбия (OLB)
Достъпът от и до летище Олбия (OLB) се осъществява чрез автомобили, таксита и автобуси, следвайки добре обозначените пътни знаци.

 

Име на летището: Olbia Costa Smeralda Airport
IATA код: OLB
Адрес: Olbia, Sardinia 07026, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Олбия (2,5 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
зала за конференции         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона          

 

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.