ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Истанбул Сабиха Гьокчен - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ИСТАНБУЛ САБИХА ГЬОКЧЕН (SAW)

Международнo летище Истанбул Сабиха Гьокчен (SAW)
Международнo летище Истанбул Сабиха Гьокчен е с IATA код: SAW. На английски се изписва по следния начин: Istanbul Sabiha Gokcen International Airport, а на турски:  İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı. Летището се намира в азиатската част на Босфора като обслужва мегаполиса Истанбул и носи името на първата жена пилот в Турция. Летището отстои на 35км. от центъра на Истанбул. Истанбул Сабиха Гьокчен започва да работи на 08.01.2001 г. и само след 8 години вече е с обновен терминал. Посреща и изпраща близо 25 мил. пътници. През 2010г. получава награда за най-добро летище в света на конгреса World Low Cost Airlines проведен в Лондон. Освен това има и награда за най-успешна инвестиция в туризма и награда за най-бърз растеж. Летището разполага с един терминал, в който се разположени две зони: за заминаващи и за пристигащи пътници.


Услуги предлагни на Международнo летище Истанбул Сабиха Гьокчен (SAW)
Аеропортът е с безупречни услуги за гостите си. Хотел с 128 стаи, 112 гишета за регистрация и още 24 гишета за онлайн чек-ин, стая за молитви, ВИП салони, бизнес салони и конферентен център са на разположение на пътниците. Вратите на ресторанти, кафенета, заведения за бързи закуски задоволяват и най-изтънчените гости. Шопингът тук е на перфекно ниво, като заредените магазини предлагат богат асортимент от подаръци, сувенири и безмитни стоки. Летище Сабиха Гьокчен разполага още с офис за коли под наем, паркинг с 4718 паркоместа. Хората в неравностойно положение получават специално внимание и услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.

Достъп до и от Международнo летище Истанбул Сабиха Гьокчен (SAW)
Достъпът до аерогара Истанбул Сабиха Гьокчен се осъществява с таксита, с автомобили по магистрала Е6, с редовните летищни автобуси, с метро, с новите метробуси и маршрутки.

С кола под наем
Може предварително да си направите резервация за автомобил под наем, от следните компании, които имат офиси на летището: Avis, Budget, Hertz, Sixt Rent, Central Rent a Car, Enterprise Rent a Car, Euronet Car Rental, EUROPCAR Rent a Car и други.

 

Име на летището: Istanbul Sabiha Gokcen International Airport
IATA код:  SAW
Адрес: Sanayi, 34906 Pendik/İstanbul, Турция
Терминали: 1
Най-близки градове: Истанбул (35 км)
          
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
банка  
магазин за сувенири
кафене     
офис за коли под наем        
бюро за загубени и намерени вещи       
стая за молитви        
Wireless (Wi-Fi) интернет зона (срещу заплащане)

 

РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ САБИХА ГЬОКЧЕН
РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ - ЛЕТИЩЕ САБИХА ГЬОКЧЕН

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Истанбул Сабиха Гьокчен на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Истанбул Сабиха Гьокчен на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Истанбул Сабиха Гьокчен?
Продължителността на самолетното пътуване до Истанбул Сабиха Гьокчен зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Истанбул Сабиха Гьокчен?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Истанбул Сабиха Гьокчен, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Истанбул Сабиха Гьокчен, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Истанбул и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Истанбул Сабиха Гьокчен?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Истанбул Сабиха Гьокчен. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Истанбул Сабиха Гьокчен, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Истанбул, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.