Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Берген - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ БЕРГЕН (BGO)

Международното летище Берген Флесланд (Bergen Flesland Airport) е с IATA код: BGO. Летището носи още и името Flesland Air Station.  То отстои на 12 км.от град Берген в село Флесланд - Норвегия. Името си носи от стара ферма.

Летище Берген (BGO) е открито през 1955г., като първоначално обслужва офшорните нефтени платформи в Северно море. Летището се нарежда на второ място по натовареност в страната. Познато е като най-добро  европейско летище и на шесто място сред най-добрите в света. Близо 5.3 мил. пътници преминават годишно през терминала му.

Терминалът на летище Берген (BGO) е  малък и през 2016г. предстои завършване на нов терминал. Услугите на аерогарата предлагат на посетителите комфортен престой и спокойствие до изчакване на полетите си. Банковите услуги, кото се предлагат са банкомати и банка. Тук ще откриете магазини за дрехи и безмитни магазини, през който минават всички посетители. Ресторанти, предлагащи рибна супа - като традиционно меню, а освен това и няколко кафенета и ретро бар.

Luften Baron Ви предлага приятна атмосфера за релакс. Летище Берген е оборудвано с всичко необходимо за хора с увреждания. Офис за коли под наем и паркинг с 3127 паркоместа за собствениците на превозни средства.

Достъпът от и до летище Берген (BGO) се осъществява с автобуси Fluvussen до центъра на Берген, минибусчета пътуват до кея Флесланд и от там с корабче до други дестинации. По-комфортна е услугата, която предлагат таксиметровите шофьори и автомобилите под наем.


Име на летището: Bergen Flesland Airport
IATA код: BGO
Адрес: Postboks 34, Flesland, 5869 Bergen, Norway
Терминали: 1
Най-близки градове: Берген (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
поща          
ресторанти           
безмитни магазини          
детски кът           
интернет           
зали за бизнес срещи

БЕРГЕН - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019