Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Венеция Тревизо Сант Анджело - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВЕНЕЦИЯ ТРЕВИЗО САНТ АНДЖЕЛО (TSF)

Летище Венеция Тревизо Сант Анджело (Treviso - Sant'Angelo Airport) е с IATA код: (TSF). То е малко летище, което се намира на 20 км северно от Венеция и 3 км от Тревизо, в Италия. Основно то се използва от low cost авиокомпании, като алтернатива на по-голямото летище Венеция Марко Поло (VCE).

Венеция Тревизо (TSF) е второто летище на Венеция, като поема част от основните и чартърни полети, както и повечето полети на нискотарифни авиокомпании, в това число и на авиокомпания Wizz Air. През 2007 г. е открит нов териминал на летището, който обслужва чартърните и нискотарифни полети с по-малки самолети. Така от една страна няма нужда от разширяване на единствената писта, с която разполага, а от друга не оказва сериозно влияние на околната среда.
 
Услугите на летище Венеция Тревизо Сант Анджело (TSF) са следните: на самото летище няма хотели, има малък безмитен магазин, книжарница, както и три заведения за хранене. В залата за пристигащите има банкомат и бюро за обмяна на валута. Няма възможност за съхранение на багаж, ВИП салон или възможност за наемане на стая за бизнес среща например.
 
Транспортът от и до летище Венеция Тревизо Сант Анджело (TSF) може да бъде осъществен с кола, като пътуването до Венеция е около 30 мин. Ако желаете да наемете кола, може да направите това в залата за пристигащи, където има гишета на различни компании, сред които Europcar, Maggiore, Auto Europa, Avis и Hertz. Може да използвате и такси, но имайте едно наум преди да се съгласите на предложената цена, обикновено е по-висока от реалната. Специални автобуси на компанията ATVO обслужват линията от Piazzale Roma във Венеция до летището. Автобусът тръгва от летището след всеки пристигащ самолет и изчаква, ако има закъснение на полета. Билетите за автобуса може да се закупят от залата за пристигащи. Автобусите на ACTT свързват летището с града Тревизо, спирката е на главния път извън летището. Линия "B" ще Ви откара до ж.п. гарата в Тревизо за около 15 мин., а после и до центъра на града, спирайки на Piazza Duomo. Автобусът пътува на всеки 30 мин.

Име на летището   Venice Treviso Sant'Angelo Airport
IATA код
  TSF
  Адрес   Via Noalese, 63E, 31100 Treviso TV, Italy
 Терминали   1
Най-близки градове   Венеция (20 км), Тревизо (3 км)
     

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО

   
банкомат
 
ресторант  
безмитен магазин
 
паркинг
 
коли под наем
 
гардероб
 
Wireless (Wi-Fi) интернет зона
 

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2018