Летище Генуа Христофор Колумб - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ГЕНУА - ХРИСТОФОР КОЛУМБ (GOA)Международно летище Генуа Христофор Колумб (GOA)
Международното летище Генуа Христофор Колумб (Genoa Cristoforo Colombo Airport) е с IATA код: GOA. То е построено на 7км. от Геноа в Италия на изкуствен полуостров и обслужва област Лигурия. Аерогарата е кръстена на изследователя Христофор Колумб. Предвид близостта му с известните курорти като Сан Ремо, Ривиера дей Фиори и Басо Пиемонти, аерпортът  служи за бизнес и туристически цели.

Услуги предлагани на Международно летище Генуа Христофор Колумб (GOA)
Всяко година близо 5 мил. пътници преминават през четири етажения  терминал на летище Генуа (GOA) и се възползват от услугите му. Обменно бюро, информационно бюро, безплатен интернет и обществени телефони са на разположение на всички посетители.  Ресторант с излаз на тераса, кафенета, барчета сервират напитки, сладкиши и традиционна кухня, грижейки се за приятния престой на гостите си. Безмитен магазини за подаръци, сувенири и дрехи предлагат богат избор от артикули. На летището ще намерите офис за опаковане, съхранение и съдействие за загубен багаж. Офиси за коли под наем са налични, очакващи своите клиенти. На територията на летище Генуа Христофор Колумб има туристически бюра, конферентен център, поща, VIP салон и на 300м. хотел Шератон.

Достъп от и до Международно летище Генуа Христофор Колумб (GOA)
Достъпът от и до аерогарата Генуа (GOA) се извършва лесно чрез кръговото, което прави връзка с междуградските пътища. Такситата са денонощни, а обществения транспорт е на 30мин. Маршрутки Volvus обслужват пътниците до центъра на Генуа. Всички превозни средства осъществяват връзка с ж.п. гарата.

Паркинг от 800 паркоместа очаква своите клиенти, като на всеки предлага опцията от дълготраен или краткотраен престой.


Име на летището: Genoa Cristoforo Colombo Airport
IATA код: GOA
Адрес: Via Pionieri e Aviatori d'Italia 44, Genoa, 16154, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Генуа (7 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
гардероб          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона   

 

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.