ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Солун Македония - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СОЛУН МАКЕДОНИЯ (SKG)Международно летище Солун (SKG)
Международното летище в Солун носи името Македония и е с IATA код: SKG. На английски се изписва по следния начин Thessaloniki International Airport Makedonia. Това е главното летище, което обслужва град Солун в Гърция. Летището се намира на 14км. югоизточно от центъра на града. Летище Солун (SKG) е второто по големина и третото по натовареност летище на Гърция, приемайки трафик от над 4 милиона пътници годишно. Летище Македония (SKG) играе роля на  второстепенна база за компаниите Aegean Airlines и Olympic Air.

Аеропортът е построен през 1930 г., а за първи път летище Солун (SKG) се използва от гражданската авиация през 1948г. Днешния вид на летището е в следствие на след многобройни реконструкции, като в края на 2015г. се очаква да са завършени разширенията на двете писти. Всяка писта ще бъде удължена с по над 1 км навътре в морето. Това ще позволи излитането и кацането на по-големи самолети. Летището в Солун (SKG) предлага богат избор на изгодни дестинации за всички живеещите в района на централна Македония и югозападна България.

Услуги предлагани на Международно летище Солун (SKG)
Летище Солун Македония (SKG) има на разположение две самолетни писти и два терминала: един пътнически терминал и един товарен терминал. Пътническият терминал предлага на пътниците всичко, което може да им бъде необходимо като магазини за сувенири и безмитен магазин, 4 кафенета, 2 ресторанта, банкови клонове, аптека, офиси на компании за отдаване на коли под наем, ВИП зали за чакане и други.

Достъп от и до Международно летище Солун (SKG)
До Международно летище Солун Македония (SKG) може да се стигне с автобус, такси или автомобил.

 

Име на летището: Thessaloniki International Airport Makedonia
IATA код: SKG
Адрес: P.O.BOX 22605,GR-55103 Kalamaria, Thessaloniki
Терминали: 2
Най-близки градове: Солун (14 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
сейф         
гардероб         
помещение за майки с деца         
детски кът         
бюро за загубени вещи         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 


Има ли специални оферти за самолетни билети до Солун на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Солун на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Солун?
Продължителността на самолетното пътуване до Солун зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Солун?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Солун, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Солун, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Солун и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Солун?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Солун. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Солун, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Солун, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.