ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Флоренция - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ФЛОРЕНЦИЯ - ПЕРЕТОЛА (FLR)Международно летище Флоренция (FLR)
Международно летище Флоренция е с IATA код: FLR. Италианското международно летище обслужващо град Флоренция е известно с многото си имена: на английски Florence Airport, на италиански Aeroporto di Firenze-Peretola, както и с най-първото си име Америго Веспучи (Amerigo Vespucci Airport), като последното е на известен италиански търговец и картограф.

Аeрпортът се намира в област Тоскана, на 4км. от Флоренция. Летището е открито през 1910г. и през годините претърпява много реновации и усъвършенствания. Обслужва близо 2мил. пътници годишно.

Услуги предлагани на Международно летище Флоренция (FLR)
Летище Флоренция Перетола (FLR) предлага следните удобства на посетителите си: една писта, 15 гишета за регистриране, 3 кафенета, банка и обменни бюра, 11 магазина, от които и такива за рисувано стъкло. Офис за коли под наем, паркинг, на който паркирате автомобила си спокойно с дълъг и кратък престой. Всички необходими услуги за хора с увреждания са налични при предварителна заявка.

На първия етаж на терминала за заминаващи се намира "Masaccio Lounge". Тази зона предлага на своите гости възможност да се отпуснат или да свършат някаква работа, докато изчакват полета си. На разположение на гостите има бар на самообслужване, освен това имат богат избор на вестници и списания на италиански и други езици (английски, френски, немски, испански). Зоната предлага стая, оборудвана с безплатна Wi-Fi мрежа, работна станция оборудвана с компютри с достъп до интернет.

Достъп от и до Международно летище Флоренция (FLR)
Достъпът от и до летище Флоренция Перетола (FLR) е лесен и се осъществява с летищните автобуси Vola in Bus до ж.п. гара Санта Мария Новела по магистрали А1 и А11. По-комфортно пътуване предлагат такситата на стоянката пред терминала.

 

Име на летището: Florence Airport, Peretola
IATA код: FLR
Адрес: Via del Termine 11, 50127 Florence, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Флоренция (4 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
поща         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Флоренция на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Флоренция на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Флоренция?
Продължителността на самолетното пътуване до Флоренция зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Флоренция?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Флоренция, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Флоренция, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Флоренция и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Флоренция?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Флоренция. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Флоренция, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Флоренция, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.