Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Флоренция - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ФЛОРЕНЦИЯ - ПЕРЕТОЛА (FLR)

Италианското международно летище обслужващо град Флоренция е известно с многото си имена: на английски Florence Airport, на италиански Aeroporto di Firenze-Peretola, както и с най-първото си име Америго Веспучи (Amerigo Vespucci Airport), като последното е на известен италиански търговец и картограф.

Летище Флоренция Перетола е с IATA код: FLR. Аeрпортът се намира в област Тоскана, на 4км. от Флоренция. Летището е открито през 1910г. и през годините претърпява много реновации и усъвършенствания. Обслужва близо 2мил. пътници годишно.

Летище Флоренция Перетола (FLR) предлага следните удобства на посетителите си: една писта, 15 гишета за регистриране, 3 кафенета, банка и обменни бюра, 11 магазина, от които и такива за рисувано стъкло. Офис за коли под наем, паркинг, на който паркирате автомобила си спокойно с дълъг и кратък престой. Всички необходими услуги за хора с увреждания са налични при предварителна заявка.

На първия етаж на терминала за заминаващи се намира "Masaccio Lounge". Тази зона предлага на своите гости възможност да се отпуснат или да свършат някаква работа, докато изчакват полета си. На разположение на гостите има бар на самообслужване, освен това имат богат избор на вестници и списания на италиански и други езици (английски, френски, немски, испански). Зоната предлага стая, оборудвана с безплатна Wi-Fi мрежа, работна станция оборудвана с компютри с достъп до интернет.

Достъпът от и до летище Флоренция Перетола (FLR) е лесен и се осъществява с летищните автобуси Vola in Bus до ж.п. гара Санта Мария Новела по магистрали А1 и А11. По-комфортно пътуване предлагат такситата на стоянката пред терминала.

 

Име на летището: Florence Airport, Peretola
IATA код: FLR
Адрес: Via del Termine 11, 50127 Florence, Italy
Терминали: 1
Най-близки градове: Флоренция (4 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
поща         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

ФЛОРЕНЦИЯ - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019