ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Ротердам - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ РОТЕРДАМ (RTM)

 

Летище Ротердам (RTM)
Летище Ротердам е с IATA код: RTM. На английски се изписва по следния начин Rotterdam The Hague Airport. То се намира на 6 км на северозапад от Ротердам и е третото най-голямо холандско летище след Amsterdam Airport Schiphol (AMS) и летище Айндховен (EIN).

След Втората световна война холандското правителство решава, че се нуждае от второ национално летище в допълнение към Amsterdam Schiphol. Град Ротердам е имал летище преди войната носещо името Waalhaven, но е било разрушено от холандците, за да не се използва от германците.

Новото изграждане на летището започва през август 1955 г. и официално е открито през октомври 1956г. Няколко големи международни авиокомпании като Swissair, Lufthansa и Air France скоро започват да изпълняват полети до летище Ротердам (RTM). Въпреки това през 1970 г. плановете са летището да се затвори или да се премести на друго место, за да направи място за построяване на жилищен квартал. В продължение на почти 30 години летището е изправено пред закриване, но икономическият растеж на 1990-те години отново предизвиква увеличение на пътникопотока и през 2001 г. бе решено, че текущото местоположение на летището ще се запази в продължение на най-малко един век.

Услуги предлагани на Летище Ротердам (RTM)
На летище Ротердам (RTM) ще откриете: банкомати и обменно бюро.Преди гишетата за проверка Wi-Fi достъпът до интернет е платен, с след митническата проверка Wi-Fi интернет е без такса. На разположение е бюфет на самообслужване в бар и панорамен ресторант. Предлага се богат избор от продукти в безмитните магазини. Шкафчета за багаж има в транзитната зала, като и бюро за изгубени и намерени предмети. Има напълно оборудвана стая за грижи за бебета.

Достъп от и до Летище Ротердам (RTM)

С метро и автобус
Летище Ротердам е лесно достъпно с обществен транспорт. От гара Rotterdam Centraal и от станцията Den Haag Centraal можете да пътувате удобно и бързо с метро линия E до летището. Пътувайки с линията на метрото Е и автобус 33 можете да пристигнете на време за Вашия полет. Автобусът спира непосредствено до залата за отпътуване.


Име на летището: Rotterdam The Hague Airport
IATA код: RTM
Адрес: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam
Терминали: 1
Най-близки градове: Ротердам (6 км), Хага (25 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зали за конференции         
офис за загубени вещи         
безмитен магазин         
детски кът         
безжичен интернет         
шкафчета за багаж

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Ротердам на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Ротердам на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Ротердам?
Продължителността на самолетното пътуване до Ротердам зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Ротердам?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Ротердам, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Ротердам, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Ротердам и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Ротердам?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Ротердам. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Ротердам, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Ротердам, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.