Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Ротердам - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ РОТЕРДАМ (RTM)

Летище Ротердам - Rotterdam The Hague AirportЛетище Ротердам (Rotterdam The Hague Airport) е с IATA код: RTM. То се намира на 6 км на северозапад от Ротердам и е третото най-голямо холандско летище след Amsterdam Airport Schiphol (AMS) и летище Айндховен (EIN).

След Втората световна война холандското правителство решава, че се нуждае от второ национално летище в допълнение към Amsterdam Schiphol. Град Ротердам е имал летище преди войната носещо името Waalhaven, но е било разрушено от холандците, за да не се използва от германците.

Новото изграждане на летището започва през август 1955 г. и официално е открито през октомври 1956г. Няколко големи международни авиокомпании като Swissair, Lufthansa и Air France скоро започват да изпълняват полети до летище Ротердам (RTM). Въпреки това през 1970 г. плановете са летището да се затвори или да се премести на друго место, за да направи място за построяване на жилищен квартал. В продължение на почти 30 години летището е изправено пред закриване, но икономическият растеж на 1990-те години отново предизвиква увеличение на пътникопотока и през 2001 г. бе решено, че текущото местоположение на летището ще се запази в продължение на най-малко един век.

На летище Ротердам (RTM) ще откриете: банкомати и обменно бюро.Преди гишетата за проверка Wi-Fi достъпът до интернет е платен, с след митническата проверка Wi-Fi интернет е без такса. На разположение е бюфет на самообслужване в бар и панорамен ресторант. Предлага се богат избор от продукти в безмитните магазини. Шкафчета за багаж има в транзитната зала, като и бюро за изгубени и намерени предмети. Има напълно оборудвана стая за грижи за бебета.

Име на летището: Rotterdam The Hague Airport
IATA код: RTM
Адрес: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam
Терминали: 1
Най-близки градове: Ротердам (6 км), Хага (25 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зали за конференции         
офис за загубени вещи         
безмитен магазин         
детски кът         
безжичен интернет         
шкафчета за багаж

 

 

РОТЕРДАМ - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019