ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Единбург - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЕДИНБУРГ (EDI)Международно летище Единбург (EDI)
Международно летище Единбург е с IATA код: EDI. На английски се изписва по следния начин Edinburgh Airport. Летището е главно за столицата на Шотландия - Единбург. То е едно от най-важните във Великобритания. Разположено е на 13 км западно от центъра на град Единбург. Летището започва да функционира през 1977г. В момента обслужва над 40 авиокомпании. Летището предлага полети до повече от 100 дестинации.

Услуги предлагани на Международно летище Единбург (EDI)
В рамките на една година, услугите на летището ползват над 9 милиона пътници, и техния брой непрекъснато нараства. Летище Edinburgh е едно от най-бързо развиващите се летища във Великобритания.  Летището работи 24 часа на денонощието, 365/366 дни в годината. Летище Единбург (EDI) е комфортно, обширно, съвременно и удобно за пътниците. Притежава много добре развита и функционална инфраструктура. Също така е много добре приспособено за хора с увреждания, на които предлага редица удобства.

В залата за пристигащи има бюро за информация, налични са и обменни бюра и банкомати. В залата за заминаващи ще намерите: безмитни магазини, бутици за дрехи, магазини за техника и сувенири. На етаж 1 при Пристигащи може да си купите вестник, списание или книга. Заведения за напитки ще откриете преди и след зоните за регистрация. В залите за заминаващи са разположени ресторантите и заведенията за бързо хранене.  На терминала на летището има безжична интернет връзка, която се заплаща. Други допълнителни услуги, предлагани на Летище Единбург са: бизнес ложа, конферентна зала, хотел, стаи за майки с малки деца и бебета.

За хора в нерваностойно положение са предвидени специални рампи и асансьори, а също така и телефони. Преди пътуване се свържете с Вашия туристически агент, за да заявите към съответната авиокомпания специални услуги, от които имате нужда.

Пред терминалната сграда има паркинг за краткотраен престой, като може да спрете за не повече от 2 часа. Наличен е и паркинг за дълготраен престой. Между терминала и паркинга за дълготраен престой се движи безплатен автобус. За да резервирате паркоместо, може да се обадите по телефона на летището или да ползвате интернет страницата му.Достъп от и до Международно летище Единбург (EDI)

С автобус
Има автобуси, които се движат 24 часа в денонощието. Спирката ще намерите пред изхода за пристигащи от вътрешни полети. Билетите се закупуват от будка пред сградата на терминала.

С такси
Такси може да вземете пред изхода на пристигащи. Продължителността на пътуването е около 25 мин.

С автомобил
От центъра на Единбург до летището може да стигнете като ползвате магистрала А8. Следвайте пътните табели, пътят е много добре обозначен.

С автомобил под наем
В залата за пристигащи ще намерите офиси за автомобил под наем на следните компании: Alamo, Budget, AVIS, Dollar, Hertz, Enterprise, National и Europcar.

 


Име на летището: Edinburgh Airport

IATA код: EDI
Адрес: Edinburgh Airport, Scotland, United Kingdom, EH12 9DN
Терминали: 1
Най-близки градове: Единбург ( 9 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
сейф           
безмитни магазини           
помещение за майки с деца           
детски кът           
свободен достъп до интернет           
зали за конференции 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Единбург на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Единбург на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Единбург?
Продължителността на самолетното пътуване до Единбург зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Единбург?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Единбург, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Единбург, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Единбург и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Единбург?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Единбург. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Единбург, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Единбург, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.