ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Любляна - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЛЮБЛЯНА (LJU)Международно летище Любляна (LJU)
Международно летище Любляна или още Йоже Пучик или Бърник е с IATA код: LJU. На английски се изписва по следния начин Ljubljana Jože Pučnik Airport, а на словенски Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana. To се намира до село Бърник на 19км. от Любляна, столицата на Словения.

Летището е открито през 1963г. и има един терминал, а от 2012г. в строеж е и втори. Летището обработва близо 1 300 000 пътника и се управлява от германската компания Фрапорт.

Услуги предлагани на Международно летище Любляна (LJU)
Услугите, с които се обслужва пътникопотока летище Любляна (LJU) са: информационно бюро, банка, банкомат и обменно бюро. Магазините задоволяват и най-изисканите клиенти с шопинг предложения от безмитни стоки, сувенири и подаръци. За приятния престой се грижат заведения за бърза храна, ресторант, бар и кафенета.  Офис за коли под наем, безплатен интернет, медицински център, туристическо бюро и масажни столове допълват списъка от услуги.

Голяма, модерна конферентна зала се намира в отделна сграда на летище Любляна и може да бъде домакин на събития със 100 участници или повече, докато по-малка зала е на разположение в рамките на терминала. Има и многофункционална зала, която се намира в предната част на залата. Услугите в включват аудио системи, оборудване за презентации, бизнес салон, вестници и безплатни напитки. Просторен VIP салон, който включва зала за пресконференция, оборудвана за устен превод е също на разположение.

Достъп от и до Международно летище Любляна (LJU)
Достъпът от и до летище Любляна (LJU) се осъществява по магистрала Е61 с автомобили, с таксита, с  летищни и туристически автобуси, а паркинг с 1300 паркоместа осигурява безопасността на возилата на клиентите.

 

Име на летището: Ljubljana Jože Pučnik Airport
IATA код: LJU
Адрес: Aerodrom Ljubljana, d.o.o., Zg. Brnik 130a, SI-4210 Brnik-aerodrom, Slovenia
Терминали: 1
Най-близки градове: Любляна (19 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
гишета за информация         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
коли под наем         
зали за конференции         

 


Има ли специални оферти за самолетни билети до Любляна на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Любляна на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Любляна?
Продължителността на самолетното пътуване до Любляна зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Любляна?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Любляна, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Любляна, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Любляна и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Любляна?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Любляна. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Любляна, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Любляна, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.