Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Любляна - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЛЮБЛЯНА (LJU)

Международно летище Любляна или още Йоже Пучик или Бърник (Ljubljana Jože Pučnik Airport) е с IATA код: LJU. To се намира до село Бърник на 19км. от Любляна, столицата на Словения. Аерпортът е седалище на авиокомпания Adria Airways.

Летището е открито през 1963г. и има един терминал, а от 2012г. в строеж е и втори. Летището обработва близо 1 300 000 пътника и се управлява от германската компания Фрапорт.

Услугите, с които се обслужва пътникопотока летище Любляна (LJU) са: информационно бюро, банка, банкомат и обменно бюро. Магазините задоволяват и най-изисканите клиенти с шопинг предложения от безмитни стоки, сувенири и подаръци. За приятния престой се грижат заведения за бърза храна, ресторант, бар и кафенета.  Офис за коли под наем, безплатен интернет, медицински център, туристическо бюро и масажни столове допълват списъка от услуги.

Голяма, модерна конферентна зала се намира в отделна сграда на летище Любляна и може да бъде домакин на събития със 100 участници или повече, докато по-малка зала е на разположение в рамките на терминала. Има и многофункционална зала, която се намира в предната част на залата. Услугите в включват аудио системи, оборудване за презентации, бизнес салон, вестници и безплатни напитки. Просторен VIP салон, който включва зала за пресконференция, оборудвана за устен превод е също на разположение.

Достъпът от и до летище Любляна (LJU) се осъществява по магистрала Е61 с автомобили, с таксита, с  летищни и туристически автобуси, а паркинг с 1300 паркоместа осигурява безопасността на возилата на клиентите.

 

Име на летището: Ljubljana Jože Pučnik Airport
IATA код: LJU
Адрес: Aerodrom Ljubljana, d.o.o., Zg. Brnik 130a, SI-4210 Brnik-aerodrom, Slovenia
Терминали: 1
Най-близки градове: Любляна (19 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
гишета за информация         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
коли под наем         
зали за конференции         

 

ЛЮБЛЯНА - ИЗЛИТАЩИ /Departures/ и КАЦАЩИ /Arrivals/

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019