Летище Кишинев - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ КИШИНЕВ (KIV)
Международното летище Кишинев (KIV)
Международното летище Кишинев е с IATA код: KIV. На английски се изписва по следния начин Chisinau International Airport, а на молдовски Aeroportul Internațional Chișinău. Летището обслужва столицата на Молдова - град Кишинев.

Намира се на 13 км.от центъра на столицата и е построено през 1970г. Международен статут получава през 1995г., а след модернизация през 2000 г. обработва повече от 5.4 мил. пътници годишно. Освен пътническия международен терминал има в наличност и ВИП терминал, а летището е база на авиокомпания Air Moldova.

Услуги предлагани на Международното летище Кишинев (KIV)
Услугите предлагани на летище Кишинев (KIV) са: банки, банкомати, магазини за безмитни и други стоки, безплатен интернет, медицински пункт, офис за коли под наем и поща. Хората с увреждания  получават специални услуги при предварителна заявка.

Достъп от и до Международното летище Кишинев (KIV)
Достъпът от и до летище Кишинев (KIV) се осъществява с автомобили, с таксита и с автобуси. Всички те имат връзка с централната ж.п. гара. Може да ползвате и минибуси с номер 165.

 

Име на летището: Chisinau International Airport
IATA код: KIV
Адрес: Strada Aeroportului 80/3, Chisinau 2026, Moldova
Терминали: 1
Най-близки градове: Кишинев (13 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за почивка         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за бизнес срещи         Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.