ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Ставангер - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ СТАВАНГЕР (SVG)
Международно летище Ставенгер (SVG)

Международното летище Ставенгер Сола е с IATA код: SVG. На английски се изписва по следния начин Stavanger Airport, Sola. Летището се намира на 11 км. от град Ставангер в Сола, Норвегия. Аерпортът е един от най-старите в страната и е открит през 1937г., като служи предимно на петролната индустрия.

На летището оперира най-голямата хеликоптерна компания Сола. Тук се намира и най-голямото съоръжение за техническо обслужване на хеликоптери в Северна Европа. Старият терминал е превърнат в хелипорт, а новия е реновиран през 2009г. в граждански. В близост се намира аеронавигатационен музей.


Услуги предлагани на Международно летище Ставенгер (SVG)
Услугите които летище Ставенгер (SVG) предлагат на гостите си са: банкомат, банка, безмитен магазин, книжарница, заведения за бързи закуски, бар-ресторант, рок-кафе и безплатен безжичен интернет.

Офиси за коли под наем, охраняем паркинг с 5000 паркоместа и конферентна зала допълват списъка от услуги. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка към авиокомпанията, с която ще пътуват.


Достъп от и до Международно летище Ставенгер (SVG)
Достъпът от до летище Ставенгер (SVG) се осъществява с коли, автобуси и таксита по магистрала Е39.


Име на летището: Stavanger Airport, Sola
IATA код: SVG
Адрес: Flyplassvegen 230, 4050 Sola, Norway
Терминали: 1
Най-близки градове: Ставенгер (11 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
поща         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
конферентна зала 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Ставенгер на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Ставенгер на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Ставенгер?
Продължителността на самолетното пътуване до Ставенгер зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Ставенгер?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Ставенгер, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Ставенгер, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Ставенгер и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Ставенгер?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Ставенгер. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Ставенгер, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Ставенгер, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.