ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Защо е нужно онлайн чекирането и кой може да го извърши?

Онлайн чекирането е процедура, при която се потвърждава присъствието на пасажерите при пътуване със самолет. За целта в резервацията се въвеждат данни от документа, с който ще пътува всеки пътник и се изготвят електронни бордни карти. В повечето случаи се изисква бордните карти да бъдат самостоятелно разпечатани. В зависимост от авиокомпанията и конкретния полет, пътниците могат да отбележат при чекирането: хранителните си предпочитания, броя и размерите на превозвания багаж, предпочитано место в самолета, приоритетно качване на борда.

Всички нискобюджетни авиокомпании препоръчват на пътниците си да бъдат чекирани предварително, тъй като така се съкращава времето, което пътникът обикновено прекарва на гишето за физическо чекиране на летището. Ако пътувате с нискотарифна авиокомпания и се явите на летището без да имате направено онлайн чекиране и без бордна карта, ще бъдете таксуван на место на гишето.

Някои авиопревозвачи предпочитат пътниците им да бъдат чекирани на гишето на летището, с цел да се удостовери актуалността на документите за самоличност. Трябва предварително да знаете, дали до държавата, която ще посещавате не се изисква входна виза и начина на придобиването и. Освен това при чекиране на летището, авиокомпанията проверява, дали самоличността на лицето извършило заплащането с дебитна или кредитна карта отговаря на поне един от пътниците в резервацията.

Онлайн чекирането спомага за бързото преминаване на пътникопотока през летището, както и намаля времето за чакане на пътниците. Не на последно място спестява пари на авиокомпанията от служители, които да извършват това на место.Така на летището има все повече гишетата, които се използват само за оставяне на чекирания багаж.

Онлайн чекирането за различните авиокомпании може да бъде извършено според правилата на авиопревозвача. Тези срокове са индивидуални за всяка компания и доста често се променят. Някои превозвачи дават бонуси при ранно онлайн чекиране, защото това им позволява да планират местата в полетите си по-добре. Други компании са въвели такса за привилегията да се направи по-ранно онлайн чекиране.

При закупуване на самолетен билет с нискотарифна авиокомпания чрез Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ, ние ще извършим онлайн чекирането за Вас безплатно, за да сте спокойни, че всичко е правилно въведено и няма да имате проблеми със заплащане на допълнителни такси на летището.

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.