ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Минск - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ МИНСК (MSQ)Национално летище Минск (MSQ)
Национално летище Минск е с IATA код: MSQ. На английски се изписва по следния начин Minsk National Airport, а на беларуски език Нацыянальны аэрапорт Мінск. Предишното му име е било Минск-2. Летището представлява врата към и от Република Беларус. То притежава писта с дължина 3641м. и терминал обслужващ повече от 3.6 мил. пътници годишно.

Национално летище Минск (MSQ) е открито през 1982г. и се намира на 42км. от центъра на Беларус. През 2011г. е извършена реорганизация и на летище Минск-1, като дъщерно дружество намиращо се 4.5 км.от центъра на града. Двете летища се допълват и са сигурна инвестиция за увеличаване броя на обслужени пътници и товари, както и за предлаганите от тях международни  висококачествени авиоуслуги.

Услуги предлагани на Национално летище Минск (MSQ)
Летище Минск (MSQ) предлага на своите посетители всичко необходимо като услуги: консулска служба и система за митнинически контрол, застрахователна компания, ВИП и бизнес услуги, представителства на чужди и белоруски авиокомпании. Вратите на кафенета, барове и ресторанти са любезно отворени за потока от пътници и гости. Списъкът се допълва от банка, банкомати, хотел, офис за кола под наем. Безмитен магазин, магазини за цветя, за подаръци и сувенири привличат потока от гости. Ползването на интернет е с карта, закупена от щанда за вестници. Всичко необходимо за хората с увреждания е на лице, като услугата е предварително заявена.

Достъп от и до Национално летище Минск (MSQ)
Достъпът до и от летище Минск (MSQ) се осъществява с редовни маршрутни автобуси по магистрала М-2, таксита, автомобили и метро. Два паркинга за краткотраен и дълготраен престой очакват своите клиенти.

Име на летището: Minsk National Airport
IATA код: MSQ
Адрес: M2, 220054 Минск, Беларус
Терминали: 1
Най-близки градове: Минск (42 км)
          

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
банкомат         
ресторант         
безмитен магазин         
паркинг         
коли под наем         
медицински центтър         
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Минск на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Минск на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Минск?
Продължителността на самолетното пътуване до Минск зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Минск?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Минск, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Минск, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Минск и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Минск?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Минск. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Минск, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Минск, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.