ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

Летище Дубровник - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДУБРОВНИК (DBV)Международно летище Дубровник (DBV)
Международно летище Дубровник е с IATA код: DBV. На английски се изписва по следния начин Dubrovnik Airport. Летището е познато още и под името Cilipi Airport и отстои на 16 км. от Дубровник, Хърватска. Летището се нарежда на трето място по натовареност в страната след летищата в Загреб и Сплит.

Летище Дубровник (DBV) съществува от 1936г. То претърпява множество реновации, като през 1962г. отваря с нов терминал. До 2010г. се провеждат редица подобрения на летищната база, а след влизането на Хърватска в ЕС, аерогарата претърпява мащабна реновация и в наши дни обслужва над 2 мил. пътници посредством ваканционните чартърни полети.

Услуги предлагани на Международно летище Дубровник (DBV)
Услугите, с които летище Дубровник (DBV) посреща и изпраща своите гости като любезен домакин са: информационно  бюро, кафенета, ресторанти, банка и обменно бюро, банкомати и интернет. Офис за коли под наем и паркинг с достатъчно паркоместа се грижат за своите клиенти. Хората с увреждания получават специална помощ и услуги при предварителна заявка. Салон за бизнес срещи, ВИП салон и салон за пушачи са на разположение на пътникопотока.

Достъп от и до Международно летище Дубровник (DBV)
Достъпът от и до летище Дубровник (DBV) се осъществява с летищни автобуси, с автомобили и таксита.

 

Име на летището: Dubrovnik Airport
IATA код: DBV
Адрес: Čilipi, Konavle, 20117 Dubrovnik, Croatia
Терминали: 2
Най-близки градове: Дубровник (16 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
обмяна на валута           
зала за почивка           
ресторанти           
безмитни магазини          
детски кът           
интернет           
зали за конференции

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Дубровник на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Дубровник на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Дубровник?
Продължителността на самолетното пътуване до Дубровник зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Дубровник?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Дубровник, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Дубровник, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Дубровник и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Дубровник?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Дубровник. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Дубровник, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Дубровник, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.