Летище Донкастър Шефилд Робин Худ - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ДОНКАСТЪР ШЕФИЛД РОБИН ХУД (DSA)Международно летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA)
Международно летище Донкастър Шефилд Робин Худ е с IATA код: DSA. На английски се изписва по следния начин Robin Hood Airport Doncaster Sheffield. Намира се в общински район Донкастър, на 6км. от град Донкастър и 29км. от град Шефилд във Великобритания. Построено е през 1915г., като по време на войната се използва като военна база, а след нея като училище за пилоти. Като  гражданско летище е от 2005г. и се ползва от нискотарифните авиокомпании.

Услуги предлагани на Международно летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA)
Летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA) разполага с една писта и терминал с 24 гишета за регистрация и е в услуга на хиляди пътници. Услугите са: обменно бюро, два магазина, разнообразие от заведения за закуски и напитки, барове, офис за кола под наем, безжичен интернет. Хората с увреждания получават цялата гама услуги при предварителна заявка. В района на летище Робин Худ (DSA) има хотел с конферентна зала.

Достъп от и до Международно летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA)
Достъпът до и от летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA) се осъществява с обществен транспорт автобуси и таксита по магистрала М62, М1, М18, а до близката ж.п. гара с маршрутки и автобус. Паркинг с 2500 места очаква своите клиенти.


Име на летището: Robin Hood Airport Doncaster Sheffield
IATA код: DSA
Адрес: First Avenue,Doncaster, DN9 3RH, United Kingdom
Терминали: 1
Най-близки градове: Донкастър (6 км), Шефилд (29 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
офис за загубени вещи          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

Резервирай онлайн хотел тук


ИНДИВИДУАЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ


- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.