Онлайн запитване за цена на самолетен билет

Летище Тимишоара - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ТИМИШОАРА (TSR)

Международно летище Тимишоара Траян Вуя (Timisoara Traian Vuia International Airport) е с IATA код: TSR. Летището е трето по трафик в страната, обслужва град Тимишоара, Банатски окръг, Румъния. Аеропортът се намира на 12км. от града.

Историята му започва през далечната 1935г. От тогава насам е претърпяло много реконструкции и обновления. През 2003г. е кръстено на Траян Вуя, който е румънски авиатор. През 2004г. терминалът започва да приема и международни полети. Летище Тимишоара (TSR) има един терминал и 1 200 000 пътници преминават през него годишно.

Услугите, които летище Тимишоара (TSR) предлага са: информационно бюро, банкомат, банка и обменни бюра. Магазини за подаръци,  сувенири и безмитни стоки са отворени за шопинг. За приятното изкарване на престоя се грижат кафенета, ресторанти и барчета. Офис за коли под наем очаква своите клиенти. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка. Аерпортът разполага с безжичен интернет. Също така са налични биснес ложа за пътниците, пътуващи по вътрешни полети с капацитет до 20 места и бизнес ложа за пътниците, които ползват международни полети с капацитет 50 места.

От 05.06.2013г. на летище Тимишоара (TSR) е открита площадака за Plane Spotting, от която любители и професионалисти фотографи имат възможност да заснемат излитането и кацането на самолетите.

Достъпът от и до летище Тимишоара Траян Вуя (TSR) се осъществява с автомобили, с таксита и автобуси - Ratt Expres по път DN6, E70. Паркинг предлага услуги за кратък и дълъг престой.

 

Име на летището: Timisoara Traian Vuia International Airport
IATA код: TSR
Адрес: str. Aeroport, nr.2, 307200 Ghiroda - Timis, O.P. 7 C.P. 1375, Romania
Терминали: 1
Най-близки градове: Тимишоара (12 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за почивка         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за конференции

Резервирай онлайн хотел тук

 

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание и анализираме трафика на посещенията на този сайт.