ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Летище Лийдс Брадфорд - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЛИЙДС БРАДФОРД (LBA)

Летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Летище Лийдс Брадфорд е с IATA код: LBA. На английски се изписва по следния начин: Leeds Bradford Airport. То е средно голямо летище в Западен Йоркшир във Великобритания разположено в близост до градовете Лийдс и Брадфорд.

Услуги предлагани на Летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Летище Летище Лийдс Брадфорд (LBA) е отворено на 17.10.1931г. Аерогарата на Лийдс Брадфорд има един пътнически терминал. Терминалът се състои от две зали за регистрация на пътниците. Регистрацията в зала А се използва за всички авиокомпании без Jet2, а регистрацията на пасажерите в зала B е само за полетите на авиокомпания Jet2. На второто ниво има пространство, където са разположени безмитни магазини, ресторанти, барчета. На разположение на пътуващите е също и краткосрочен и дългосрочен паркинг за коли с над 2000 паркоместа. Ползването на интернет на територията на летището е безплатно.

От Летище Лийдс Брадфорд (LBA) се извършват както вътрешни полети в рамките на Великобритания, така и международни полети. Летището е база на авиокомпаниите Jet2 и Ryanair. Авиокомпаниите Air Southwest, easyJet, flybe и Thomsonfly.

Достъп от и до Летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Летище Лийдс Брадфорд (LBA) разполага с много добре организиран обществен транспорт за пасажерите. От и до летището може да ползвате следните градски или междуградски автобуси. До или от Лийдс се движи Leeds Service 757.  До или от Брадфорд , Шиплай (Shipley), Гуиселей (Guisley) и Yeadon може да използвате Bradford Service 737. Също така от и до летището има и влак.

Име на летището: Leeds Bradford Airport
IATA код: LBA
Адрес: Leeds Bradford Airport, Leeds, LS19 7TU, England
Терминали: 1
Най-близки градове: Лийдс (11 км), Брадфорд (14 км.)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
стая за молитви        
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Лийдс Брадфорд на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Лийдс Брадфорд на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Лийдс Брадфорд?
Продължителността на самолетното пътуване до Лийдс Брадфорд зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Лийдс Брадфорд?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Лийдс Брадфорд, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Лийдс Брадфорд, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Лийдс Брадфорд и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Лийдс Брадфорд?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Лийдс Брадфорд. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Лийдс Брадфорд, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Лийдс Брадфорд, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.

- Символът показва, че се изпълняват директни полети на нискобюджетни авиокомпании от и до България.

ЛЕТИЩА В ЕВРОПА

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.