ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Брой на самолетите: 640
Брой на служителите: 36 500
Пътници на година: 66,1 милиона
Приходи от продажби (в US$): 11,5 милиарда
Брой на редовни дестинации: 208
Полети на ден: 3 200
Член на Star Alliance: май 2004 г.
Програма за лоялни клиенти: Dividend Miles
Основни бази: Шарлот, Филаделфия, Фeникс, Вашингтон
IATA код: US
Видове въздухоплавателни средства: Boeing 767-200ER, Boeing 757-200, Boeing 737-400, Boeing 737-300, Airbus A330-200, Airbus А330-300, Airbus A321, Airbus А320, Airbus A319

От скромното начало през 1939 г. като All-American Airways - доставящи въздушната поща за Западна Пенсилвания и долината Охайо - US Airways са се  разраснали толкова много, че се преврърнали в една от многото истории за америкия успех. След множество изкупвания и сливания All-American Airways бързо се превъръщат в Allegheny Airlines, след това в US Air, като в крайна сметка остават с името US Airways. През септември 2005 г. US Airways се слива с America West Airlines за да стане петата най-голяма авиокомпания в САЩ. Свързването на източното и западното крайбрежие от US Airways и America West Airlines правят новата US Airways една стабилна и надежна авиокомпания с повече от 1 268 полета на ден.

Като цяло US Airways предлага ежедневно 3 242 полета до 208 дестинации в 31 страни. Екип от близо 36 500  професионалисти приветстват с добре дошли 79,1 милиона пътници годишно.  Авиопаркът на US Airways се състои главно от Airbus A330, A321, A320 и A319, както и Boeing 767, 757 и 737. С основните си бази в Шарлот, Филаделфия, Феникс и заедно с тази  във Вашингтон US Airways разполага с богата историята като една от големите авиокомпании на САЩ.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.