ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Брой на самолетите: 135
Брой на служителите: 24 282
Пътници на година: 30 407 милиона
Приходи от продажби (в US$): 5,9 милиарда
Брой на редовни дестинации: 61
Полети на ден: 790
Член на Star Alliance: май 2010 г.
Програма за лоялни клиенти: TAM Fidelidade
Основни бази: Сао Пауло, Рио де Жанейро и столицата Бразилия
IATA код: JJ
Видове въздухоплавателни средства: Airbus (A319, A320, A321, A330, A340) и Boeing (B767, B777)

Авиокомпания ТАМ е основана през 1976 г. от Капитан Ролим Адолфо Амаро. Авиокомпанията е лидер на бразилския авиационен пазар от 2003 г. насам. Днес тя има над 24 000 служители, а през 2009 г. превозва 30 407 милиона пътници, както по вътрешни, така и по международни полети.

Политиката на авиокомпания ТАМ е да запази млад флот с ниска средна възраст.Чрез TAM Airlines (бившата ТАМ Mercosur), дъщерно дружество в Парагвай, ТАМ предлага полети от Асунсион до дестинации в Аржентина, Боливия, Бразилия, Чили и Парагвай.

Другите бизнес единици на компанията са: ТАМ Viagens (вторият по големина туристически оператор в Бразилия), който предлага над 600 туристически пакета и обслужва около 5000 туристически агенции в цялата страна; ТАМ Cargo, който използва свободното пространство в товарното отделение на ТАМ в собствените си самолети за превозване на експресни стоки, а също така и на стандартни и специални товари, обслужващи различни дестинации в Бразилия и в чужбина.

През 1993 г. ТАМ създава първата програма за лоялни клиенти в Бразилия - ТАМ Fidelidade. От самото си създаване ТАМ Fidelidade е продал повече от 9,7 милиона билети чрез обратно изкупуване на натрупаните точки, а сега има 6,6 милиона членове.

През 2009 г. стартира ТАМ MultiPlus Fidelidade, чрез която потребителите могат да натрупат точки от различните програми за лоялност в една сметка и в допълнение, да изкупят обратно точките си като ги обменят за награди в няколко различни дружества.

ТАМ е първата бразилска авиокомпания получила сертификат IOSA (Международен оперативен одит за безопасност) издаден от IATA (International Air Transport Association) през 2010 г. Технологичният център на ТАМ за поддръжка, ремонт и основен ремонт, намиращ се в град Сао Карлос е бил сертифициран от бразилски, американски, европейски и няколко латиноамерикански въздухоплавателни органи за извършване на дейности по поддръжка, както на собствения си флот така и на самолети на трети страни.

ТАМ поддържа в Сао Карлос най-големия музей на авиацията на Латинска Америка. Идеята за започване на събиране на въздухоплавателни средства с историческа цел е на Капитан Ролим Амаро и брат му Жоао Амаро, който е президент на музея. Братята Амаро споделят една и съща страст за летене и създаване на музей, като по този начин дават на Бразилия най-важните насоки в авиационния сектор. След цялостно преобразуване музеят е възобновен на 13.06.2010 г. с постоянна изложба от 96 самолета.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.