ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания Swiss International Air Lines

Авиокомпания SWISS (LX)

Брой на самолетите: 85
Брой на служителите: 7 383
Пътници на година: 13,8 милиона
Приходи от продажби (в US$): 4,89 милиарда
Брой на редовни дестинации: 74
Полети на ден: 374
Член на Star Alliance: април 2006 г.
Програма за лоялни клиенти: Miles & More
Основни бази: Цюрих, Женева, Базел
IATA код: LX
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A319, Airbus A320, Airbus A321, Airbus A330-200, Airbus A330-300, Airbus A340-300, Avro RJ100

Авиокомпания Swiss International Air Lines е повече от тясно свързана с името на държавата Швейцария. Класическите швейцарски ценности като качество, надеждност и гостоприемство правят пътуването със SWISS запомящо се.

Основана като националният превозвач на Швейцария през 2002 г. като наследник на Crossair, Swiss стана член на Star Alliance през 2006 г. В тази връзка Swiss остава ангажирана с мисията си по предоставяне на качествени услуги свързваща Швейцария с Европа и света.

SWISS обслужва 74 дестинации по целия свят от своята основна база Цюрих и международните летища  Базел и Женева. Тя работи с флотилия  последни модели самолети, с които е превозила 13,8 милиона пътници през 2008 г. Авиокомпанията използва за междуконтиненталните полети Airbus A330s и A340s, а обслужването на къси разстояния и регионални полети става с Airbus А320 и Avro RJ100.

SWISS разбира нуждите на клиентите по целия спектър при пътуване. За тези, които пътуват между континентите SWISS предлага лукс в класата на SWISS First, а изключително високо ниво на комфорт и спокойствие се предлага в класата SWISS Business или любезно обслужване в економичната класа SWISS Economy. Която и опция да е избрана, пътниците могат да разчитат на персонално обслужване от повече от 7 300 служители на SWISS. Вниманието към клиента е насочено към нуждите му от момента, в който  е резервиран самолетния билет до приключване на полета.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.