ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Брой на самолетите: 210
Брой на служителите: 15 000
Пътници на година: 25,4 милиона
Приходи от продажби (в US$): 7,68 милиарда
Брой на редовни дестинации: 86
Полети на ден: 680
Член на Star Alliance: май 1997 г.
Програма за лоялни клиенти: SAS EuroBonus (Gold, Silver, Basic)
Основни бази: Копенхаген, Осло, Стокхолм
IATA код: SK
Видове въздухоплавателни средства: B737-600/700/800, A330/340, A319/321- MD81/82/87, Fokker 50

Scandinavian Airlines SAS е основана през август 1946 г. като консорциум на националните авиокомпании от Дания, Норвегия и Швеция. С течение на годините SAS се е утвърдила като иновативна авиокомпания.  През 1952 г. SAS е първата авиокомпания в света, която въвежда икономична класа - билет с по-ниска цена от нормално определената. Малко по-късно цялата авиационна индустрия последва примера им. През 1960 г. SAS става първата авиокомпания в света с полет над Северния полюс и през 1962 г. е наградена с наградата "Христофор Колумб" - често наричана Нобелова награда за комуникация.

Обслужване и простота
Новата концепция на SAS разширява предлагането на клиентите си, като им обещава да намали времето свързано с пътуване и да увеличи комфорта.

SAS е в челните редици на индустрията по отношение грижата за околната среда, като има следните цели:

* да бъде авиокомпанията в Европа с най-голяма защита в опзването на околната среда
* да има 20% по-ниски емисии до 2020 г., като се има предвид и увеличения трафик
* да има най-ефективната програма в индустрията за спестяване на гориво

В съответствие с визията на IATA като дългосрочна цел за опазване на околната среда най-късно до 2050 г. SAS  иска да намали вредните емисии до нула.

С 25,4 млн. пътници на година SAS е една от най-големите авиокомпании в Европа. Всеки ден SAS прави повече от 680 полета. Scandinavian Airlines SAS е създадена в духа на международното сътрудничество. Със същия този дух през май 1997 г. SAS основава Star Alliance. Заедно с Air Canada, Lufthansa, United Airlines и Thai Airways International предлага удобни връзки през интегрирана система за глобално движение.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.