ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Брой на самолетите: 51
Брой на служителите: 8 000
Пътници на година: 6,8 милиона
Приходи от продажби (в US$): 1,69 милиарда
Брой на редовни дестинации: 35
Полети на ден: 178
Член на Star Alliance: април 2006 г.
Програма за лоялни клиенти: Voyager
Основнa базa: Йоханесбург
IATA код: SA
Видове въздухоплавателни средства: Airbus A340-600, "Еърбъс" 340-300E, Airbus A319-100, Боинг 737-800, Boeing 747

Авиокомпанията е създадена на 01.02.1934 г. и е една от най-старите авиокомпании в света, след като правителството на Южна Африка поема Union Airways, работеща до тогава като въздушна поща. Тя е преименувана на South African Airways и се управлява от администрацията на железниците и пристанищата на ЮАР.

Авиокомпанията притежава едни от най-технологично напредналите самолети в света. Визията на South African Airways е да бъде рентабилна африканска авиокомпания с глобален обхват, акцентирайки на безопасност, високо оценяване на клиентите и персонала, отчетност и почтеност.

South African Airways е един от водещите и най-опитни авиопревозвачи в рамките на Африка, свързвайки повече от 20 дестинации в цяла Европа с основната база Йоханесбург. Международната мрежа на South African Airways има връзки с всички континенти. South African Airways изпълнява около 38% от всички международни пътувания в Южна Африка.

Флотът на South African Airways се състои от 51 въздухоплавателни средства, включително нови А340-600, А340-300E и A319. Много водещи авиокомпании са клиенти на South African Airways Technical - най-голямата и най-напреднала компания за поддръжка на африканския континент.

South African Airways е получила многобройни награди от различни водещи списания и международни организации за "Най-добра африканска авиокомпания".


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.