Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Пътуване на куче в самолетПътуване на куче в самолет

 

Самолетен билет за куче
Ако сте решили да пътувате със самолет и желаете да вземете Вашето куче, то моля да изпратите заявка за самолетен билет с куче тук или да се свържете по телефона с нашите консултанти. Цената на самолетния билет за куче е фиксирана за всяка дестинация и е различна за различните авиокомпании. Ако полетът е с прекачване, може да се наложи да се плати по отделно за всяка отсечка.

Тук Ви предлагаме още полезна информация за пътуване на куче в самолет

Свикване с клетката
Кучето трябва свикне с клетката, в която ще пътува по време на полет. Две седмици преди пътуването започнете да го вкарвате в клетката, с която ще пътува. Направете така, че ĸyчeтo Ви да се наслади на пътуването със самолет. Давайте му любимите лакомства и му обръщайте внимание. Чрез награждаването с лакомства, то ще започне да свързва пътуването с нещо, което е положително за него..

Свикване с типичния шум от двигателите на самолета
За да свикне с шума от двигателите на самолета, може да потърсите в интернет клипчета, на които се чува типичния звук, след което да му ги пускате периодично около 2 седмици преди пътуването. Постепенно увеличавайте времето, през което кучето слуша този типичен звук на пътуващ самолет и едновременно с това е затворено в клетката. Информирайте се предварително от Вашия туристически агент за продължителността на полета и тренирайте с кучето до тогава, докато достигнете часовете на пропътуван полет.

Разходете кучето преди полет
Преди да тръгнете с кучето към летището го изведете на разходка, за да може то да извърши своите физиологични нужди. Препоръчително е да заведете ĸyчeтo на любимите му места, ĸaтo парка или друго място, ĸъдeтo то се чувства щастливо и спокойно.

Не хранете кучето непосредствено преди пътуването със самолет
Важно е да знаете, че кучето не бива да е нахранено, дори е препоръчително да е леко гладно преди тръгване към летището, тъй като има голяма опасност да повърне.

Достатъчно количество вода по време на полета за кучето
Друго, което трябва да осигурите на кучето при пътуването със самолет е достатъчно вода. Когато решите да му давате вода, не го оставяйте да изпие цялото предвидено количесто за пътуването на веднъж. Дайте му съвсем малко, колкото да не му пресъхва устата.

Успокоителни за кучета по време на полет
Ако ĸyчeтo Ви изпитва притеснение, ĸoгaтo тотално сменя обстановката, трябва да се посъветвате с ветеринарния си лекар, ĸaĸви успокоителни да му дадете преди да заминете, за да може да се чувства то добре.

Клетки за кучета
Обичайно малките кучета пътуват на борда на самолета в специални клетки, като общото тегло на клетката заедно с животното, не може да надвишава от 6 кг до 8 кг (за всяка авиокомпания има различни изисквания). Размерите на клетката също са строго определени от авиопревозвача, с който ще пътувате. Със сигурност кучето трябва да има достатъчно място, в което свободно да се обръща и изправя. Клетката задължително трябва да е плътно затворена, така че животното да не може да излезе по време на полета или на територията на летището. В същото време притокът на свеж въздух до животното не трябва да бъде ограничен. В повечето случаи авиокомпаниите позволяват по едно куче на пътник, но ако имате някъкъв по-специален случай и пътувате с две и повече кучета, може да се обърнете към нашия отдел за обслужване на клиенти. Забранено е поставянето на клетката върху пътническите седалки, независимо, че пътникът може да е заплатил допълнително съседната седалка до него. Тотално се забранява изкарването на кучето от клетката по време на полет.

В случай че, Вашето куче е по-голямо от 8 кг (заедно с клетката), то тогава ще бъде направена заявка към авиокомпанията за поставянето му в специално товарно отделение на самолета. Повечето редовни авиокомпании приемат кучета между 30 кг и 40 кг, претеглени отново заедно с клетката. В специалното товарно отделение се подава свеж въздух, има отоплителна система, както и осветление, за да бъде комфортно пътуването на Вашия домашен любимец.

Забрана за пътуване на определени породи кучета
Има определени породи кучета, които не се приемат от авиокомпаниите или пък задължително пътуват  като карго. Сред тях попадат бойните и опасни породи като Американски питбул териер, Стафордширски бултериер, Американски стафордширски териер, Бултериер, Американски булдог, Дого Аржентино, Кангал (Анатолийска овчарка), Кавказка овчарка, Ротвайлер, Родезийски риджбек, Доберман, Кане Корсо и др.) Когато правите заявка за пътуване с куче ще трябва да посочите предварително породата, за да можем да проверим, дали ще бъде възможно безпроблемното пътуване.

Държави, които имат специални изисквания за пътуване с кучета
Ирландия, Малта, Швеция и Обединеното кралство са държави, които имат допълнителни (по-строги) изисквания за домашните животни – ако ви предстои посещение до там, информирайте се предварително за конкретните условия.

Няма авиокомпании от България с директни полети, които да допускат пътуване на кучета до Обединеното кралство.

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.