ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Независимо дали са кратки или дълги полетите,  пасажерите имат нужда от развлекателно занимание за неусетно и приятно пътуване на борда на самолета. Авиокомпаниите също са заинтересовани от това и за удобство на пътниците си в гърбовете на седалките монтират монитори, за гледане на филми, видеоклипове или музика. Същите може да бъдат монтирани на падащи усртройства от тавана на самолета. На тях може да се наблюдават показателите: като височина, на която лети самолета, скорост, външна температура, изминало и оставащо време до достигане на дестинацията и др. Малчуганите пък могат да ги ползват за интересните видеоигри.

Ако Вашето желание е да се качите на борда на самолета със собствения си мобилен телефон, лаптоп, таблет или друго мобилно устройство, за да го ползвате по време на полета, трябва да знаете, че това се забранява от авиокомпаниите при излитане и кацане. Мобилните устройства трябва да бъдат поставени в режим полет от съображение за сигурност. Пътуващите и ползващи електронните устройства са длъжни да се съобразяват и да не пречат на останалите пътници и да не нарушават комфорта им. На летището устройствата се проверяват и сканират при проверката от компетентните служители.

Някои битови електроуреди, като: преса за коса, електрическа самобръсначка или електрическа четка за зъби, могат да бъдат взети на борда на самолета, но е забранено тяхната употреба.

Пушачите трябва да са наясно, че електронните цигари също са електронни устройства. В ръчния багаж може да се пренасят, но използването им от пътници и членове на екипажа е абсолютно забранено по време на полета.

Уважаеми пътници всички тези мерки са във връзка с Вашето безопасно пътуване, бъдете разумни и спазвайте правилата на борда на самолета за да бъде полета Ви безпроблемен!

Лек полет ВИ пожелава Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ!

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.