Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Повечето от редовните, нискотарифните и чартърните авиокомпании разрешават превозването на спортна екипировка, но съответния авиопревозвач трябва да бъде уведомен за това. Ако планирате да добавите спортна екипировка към Вашия самолетен билет, то трябва да заявите това още по време на Вашата резервация. Таксата може да бъде заплатена и на самото летище в последния момент, но там сумата ще бъде доста по-висока.

Превоз на ски и сноуборд със самолет

Превозването на ски и сноуборд е разрешен при почти всички авиопревозвачи. Това оборудване ще бъде транспортирано като регистриран багаж, който включва един чифт ски (водни или за сняг), включително крепежните елементи и обувките. Задължително е доброто опаковане на ските и сноуборд екипировката, за да се избегне повреждането им. Тарифата за превозването на ски и сноуборд екипировка варира, в зависимост от авиокомпанията, като при някои авиопревозвачи превоза е дори безплатен. За по-подробна информация по съответната дестинация, моля да се свържете с нашия център за резервации. Поръчай самолетен билет с включен превоз на ски или сноуборд.

Превоз на водолазна екипировка със самолет
Превозването на оборудването за водолази може да се транспортира само като регистриран багаж. Задължително се спазват определените ограничение в теглото и размерите. Заплаща се отделна такса за превоза му. Поръчай самолетен билет с включен превоз на водолазна екипировка.

Как да подготвим водолазното оборудване за транспортиране със самолет?
1. Задължително е кислородните бутилки да са празни
2. Крановете на кислородните бутилки да се поставят в изключено положение
3. Допълнителните елементи на водолазното оборудване ще трябва да се опаковат със стиропорена пяна и да са добре защитени от повреждането им.
4. Ако носите харпун, той трябва да бъде обезопасен и опакован отделно.
5. Ако носите боеприпаси, те също трябва да бъдат опаковани отделно.


Превоз на велосипед със самолет

Повечето от авиопревозвачите ще Ви разрешат превозването на  велосипед. Това става срещу допълнително заплащане. Таксата е различна за всяка дестинация и всяка авиокомпания, но със сигурност е по-ниска, когато направите предварителна заявка в нашия център за резервации. Поръчай самолетен билет с включен превоз на велосипед.

Как да подготвим велосипеда за транспортиране със самолет?
1. Спуснете въздуха от гумите.
2. Свалете предното колело и го прикрепете здраво към рамката на велосипеда с широко тиксо.
3. Свалете педалите и ги прикрепете към велосипеда така, че да не стърчат навън.
4. След като сте разглобили велосипеда, трябва да го опаковате с картон.

Превоз на стикове за голф със самолет
С почти всички авиокомпании може да транспортирате стикове за голф. Повечето редовни авиокомпании позволяват безплатно превозването на един комплект със стикове за голф. Ако голф комплекта е с размер или тегло, превишаващи определени граници (най-често до 15 килограма), тогава е много вероятно авиокомпанията да Ви таксува с допълнителна такса. Нискотарифните авиопревозвачи таксуват всичко, което желаете да пренесете. И този случай също не прави изключение. Превоза на стикове за голф с нискобюджетен превозвач е срещу допълнително заплащане, като отново таксата е различна за всяка авиокомпания. Поръчай самолетен билет с включен превоз на стикове за голф.

Превоз на сърф или уиндсърф със самолет

Ако желаете да вземете дъски за сърф и уиндсърф трябва също да се консултирате предварително с нашия център за резервации, защото не всички авиопревозвачи позволяват това. Трябва да знаете, че този вид специален багаж няма да бъдат включени в определения регистрирания багаж. В повечето случаи ще трябва да заплатите такса за транспорта. Важно! В случай че теглото на дъските, заедно с всички принадлежности е повече от 50 килограма, то тогава превозването ще може да се осъществи само като карго превоз. Поръчай самолетен билет с включен превоз на сърф или уиндсърф.

ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.