Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

БРОЙ
САМОЛЕТИ

РЕДОВНИ
ДЕСТИНАЦИИ

722+(561)

330


ОСНОВНИ БАЗИ

ПОЛЕТИ НА ДЕН


СЪЗДАВАНЕ

Atlanta, Cincinnati,
Detroit, Memphis,
Minneapolis-St. Paul,
New York-JFK, Salt Lake City,
Paris-Charles de Gaulle,
Amsterdam, Tokyo-Narita

5200

1928

 


ПРОГРАМА ЗА
ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


ЧЛЕН НА
SKY TEAM


IATA КОД


Delta SkyMiles


22.06.2000DLТИПОВЕ САМОЛЕТИ
БРОЙ
СЛУЖИТЕЛИ
ПЪТНИЦИ
НА ГОДИНА

B777-200LR/ER,
B767-400ER/300ER/300,
B757-300/200 ETOPS/200,
B747-400, B737-800/700,
A330-300/200, A320/319,
MD90, MD88, DC9-50,
E175LR, ERJ145,
CRJ900/700/200, Saab 340B

80 000

(в милиони)
160


Delta Air Lines e американска авиокомпания, създадена през далечната 1929г. в щата Луизиана като получава настоящото си име през 1945г. след редица трансформации. Наименованието на авиопревозвача произлиза от устието на река Мисисипи. Първите пътнически полети авиокомпанията извършва през 1929г. с петима пътници на борда и един пилот по маршрут от Далас в Тексас до Джаксън в Мисисипи. През 1935г. авиокомпания Делта започва да предлага и нощни полети. През 1947г. - две години по-късно - авиопревозвачът получава награда National Safety Award за превозването на повече от 500 милиона пътници без нито един смъртен случай. Първият презокеански полет се осъществява през 1978г. до Европа (Лондон). През 1991г. Delta закупува повечето от презокеанските полети, принадлежащи към Панама като по този начин заслужено печели името на световен превозвач.

През 1955г. авиокомпания Delta Air Lines за първи път в света въвежда в употреба система, чрез която пътниците могат да се прехвърлят на друг самолет, използвайки една и съща авиокомпания. През 1962г. авиокомпанията въвежда система за резервация Sabre, за така наречените резервации Instant. През 1990г. в употреба влиза и резервационната система Worldspan Travel Information Services, разработена съвместно с Northwest Airlines и TWA. През 2004г. възниква опастност от фалит на Delta Air Lines. Причината за това са покачващите се цени на горивата, както и голямата конкуренция от страна на нискобюджетните авиокомпании. Въпреки това Delta получава съдебна защита пред своите кредитори, при условие че ще извърши реформи.

Delta Air Lines е една от само девет авиокомпании, които продават самолетни билети за свои редовни полети до дестинации на всички шест постоянно населени континента.

Днес главното седалище се намира в Атланта, щата Джорджия. Американският превозвач Делта е един от най-големите в света като заема второ място по брой на превозваните пътници. През 2008г. Delta Air Lines и Northwest Airlines се сливат. Целта на това обединение е намаляване на разходите, както и обогатяване на офертите за самолетни билети и полети. По този начин възниква и най-големият самолетен презокеански превозвач в света, който извършва полети до повече от 700 града.

Авиокомпанията принадлежи към алеанса SkyTeam като e и един от неговите основатели. Обслужва маршрути от САЩ до Европа, Азия, Близкия изток, Латинска Америка и Канада, предлага също така и много богат избор от вътрешни полети.

Delta Air Lines е първата авиокомпания в света, която забранява тютюнопушенето на борда на своите самолети.

В самолетите на авиокомпанията има монтирана дигитална система за развлечение, предлагаща богат избор на филми, телевизионни предавания и музика. От края на 2008г., благодарение на технологията Gogo от Aircell, авиокомпания Delta извършва първите пробни полети с MD-88 с интернет на борда. До края на декември достъпът е бил безплатен, а от януари 2009г. струва $9,95 за полет до 3 часа, и $12,95 за по-дълги полети. Самолетите с интернет на борда са обозначени с надпис Wi-Fi Onboard.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.