ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Тунис е най-северната държава в Африка, която се намира между средиземно море на Север, Либия на изток и Алжир на Запад. Екзотичната дестинация има древна история и предлага на всички пътуващи не само прекрасни плажове, но и много интересни исторически и културни забележителности. Тук със сигурност няма да скучаете по време на почивката си. 

Културата на Тунис е изключително разнообразна, поради факта на дългите периоди на османско и френско управление, но също така и поради това, че населението от евреи и християни е живяло сред мюсюлманско мнозинство векове наред. По същия начин в столицата - Тунис ще откриете, как се смесват древните арабски сукове (пазари) и джамии заедно с офис сградите в модерен стил. Други интересни градове в Тунис са: Sfax (fafāqis), Sousse (Sūsah) и Gabès (Qābis) на плодородния бряг и Kairouan (Al-Qayrawān) и El-Kef (Al-Kāf) в засушливата вътрешност.

Тунис често е познат основно като морска дестинация за почивка, но в действителност страната предлага интересни атракции, с които да изненада тези от Вас, които решат да я изследват отвъд крайбрежието. По време на Вашата почивката препоръчваме да посетите следните места:

Остров Джерба
На остров Джерба ще откриете едно великолепно място за най-красивите Ви плажни снимки. Насладете се на всяка минута прекарана на този красив остров.

Амфитеатърът в Ел Джем
Посетете амфитеатъра в Ел Джем - един от най-добре запазените римски амфитеатри в света от периода, когато Римската империя е била по тези земи.

Сиди бу Саид (Sidi Bou Said)
Сиди бу Саид е малко и много живописно градче, разположено само на 20 км от столицата Тунис. Очите Ви ще бъдат пленени от искрящо белите и сини фасади, а като цялото място ще Ви се стори като нарисувано от даровит художник.

Картаген
Картаген е представлявал едноименен град-държава, известен с това, че е бил най-големия противник на Римската империя. Руините на този някога могъщ град-държава днес се намират в покрайнините на столицата Тунис и ни припомнят, как и най-великите градове могат да бъдат разрушени.

Големият източен ерг 
Едно от най-красивите кътчета на пустинята Сахара е големият източен ерг, които се разпространява в голяма част от вътрешната територия на Тунис. Тук може да се насладите на един сюрреалистичен и красив пейзаж от огромни пясъчни вълни, формирани от постоянно преместващите се пясъци.

Почивка в Хамамет Почивка в Порт Ел Кантауи Почивка в Монастир Почивка в Сус


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.