АВИО НОВИНИ

Авиокомпания Ryanair започва полети от София до Рим и Милано

Авиокомпания Ryanair продължава да разширява мрежата си с нови дестинации от летище София (SOF) до красивите италиански градове Рим и Милано. И двата града са много подходящи за кратки екскурзии, наситени с много емоционални преживявания. Рим е подходящ за всички, които искат да се докоснат до богатата историческа култура, а за шопинг маниаците по-подходящо е Милано.

Полетите до Милано ще кацат и излитат от основното летище Милано Малпенса (MXP), а тези до Рим ще бъдат обслужвани от летище Рим Чиампино (CIA). Полетите до двете нови дестинации са панирани да започнат през ноември. Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

Добрата новина за пътниците от централна България е, че полетите на авиокомпания Ryanair от летище Пловдив (PDV) до летище Лондон Станстед (STN) ще бъдат увеличени.

Знаете ли, че?
Авиокомпания Ryanair стана наскоро първата авиокомпания, която е обслужила над 100 милиона международни клиенти в една година. Ирландският нискотарифен авиопревозвач продължава да предоставя самолетни билети с най-ниски цени и най-добрия избор от дестинации. Райънеър също така въведе много нововъведения, включващи: подобрения за пасажерите по време на полет, подобрен интериор на въздухоплавателните средства, нови униформи на кабинния екипаж и много др.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019