ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Авиокомпания България Ер изпълнява полети от летище София до летище Цюрих. Националния превозвач очаква всички пътници на борда на новите самолети Embraer-190 до Цюрих и други европейски дестинации! Самолетни билети до Цюрих може да поръчате ТУК.

Швейцария е страна, прочута с красивата си планинска природа и известните ски-курорти, държавния неутралитет, стабилните банки, вкусния шоколад, швейцарското сирене, острите джобни ножчета и точността на часовниците си. 

Независимо, че не разполага с излаз на море, Швейцария има много курорти, разположени край множеството езера на територията й – езерото Констанц, Женевското езеро, Цюрихското езеро и др., които предлагат прекрасни условия за отдих, съчетан със спорт и туризъм.

Цюрих е най-големият и може би най-известен град в Швейцария и по тази причина много хора погрешно го смятат за столица на страната. Градът с население около 400 000 души е финансовият и бизнес-център на страната, където са установени централите на множество банки и търговски компании. Там е разположена и швейцарската фондова борса. Разположен на брега на обширно езеро, градът на пръв поглед създава впечатление повече на курортен, отколкото на бизнес-център. Улиците му са изпълнени със зеленина и по тях са разположени множество барове и заведения, които привечер се изпълват с шумни и весели компании от млади хора.

Туристите не бива да пропускат да посетят прословутата фабрика, където се произвеждат шоколадите „Линдт”, зоологическата градина с над 2500 животински вида, да се разходят по „Банхофщрасе” – улица, изпълнена с елегантни бутици, да се насладят на спокойствието и красотата на парка „Линденхоф” с останките от римската крепост, да разгледат  църквите "Фраумюнстер" и "Гросмюнстер", запазили духа на Реформацията от времето на Мартин Лутер и, разбира се, да завършат деня в някое от многобройните заведения на брега на езерото.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.