Летище Загреб - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ЗАГРЕБ (ZAG)Международно летище Загреб (ZAG)
Главен международен аеропорт на Хърватия е Загреб е с IATA код: ZAG. На английски се изписва по следния начин Zagreb Airport. Той се намира на 10км. от столицата Загреб. Седалище е на авиокомпания Croatia Airlines и обслужва близо около 2,5 милиона пътници годишно.

Старата аерогара е построена през далечната 1909г. и е премествана няколко пъти, а днешното летище Загреб (ZAG) е открито 1962г. с един терминал и втори, който е в строеж.

Услуги предлагани на Международно летище Загреб (ZAG)
Аерогара Загреб (ZAG) обслужва пътникопотока със следните услуги: туристическо информационно бюро, банка, обменно бюро, банкомати, магазини за безмитни стоки, сувенири и подаръци. Ресторант, кафене с тераса и изглед към пистата предлагат уютен престой на гостите на летището. Офис за коли под наем, интернет, пощенски офис, бизнес ложи и паркинг допълват списъка от услуги. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка.

Достъп от и до Международно летище Загреб (ZAG)
Достъпът от и до летище Загреб (ZAG) се осъществява от автомобили по път Е11 като се следят указателните знаци. С експрес автобус може да стигнете до централната автогара. Пътниците, които желаят по-комфортно обслужване могат да се придвижат с такси.


Име на летището: Zagreb Airport
IATA код: ZAG
Адрес: Ulica Rudolfa Fizira 1, 10410 Velika Gorica, Croatia
Терминали: 1
Най-близки градове: Загреб (10 км)


УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
         
обмяна на валута         
зала за почивка         
ресторанти         
безмитни магазини         
детски кът         
интернет         
зали за конференции         

 

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Загреб на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu ще намерите икономични предложения за пътувания до Загреб на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Загреб?
Продължителността на самолетното пътуване до Загреб зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Загреб?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Загреб, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Загреб, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване в Загреб и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Загреб?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Загреб. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Загреб, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви в Загреб, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.