Летище Вилнюс - Самолетни билети

ЛЕТИЩЕ ВИЛНЮС (VNO)Международно летище Вилнюс (VNO)
Летище Вилнюс (Vilnius Airport) е с IATA код: VNO. Летището е с най-големия трафик на пасажери от четирите летища в Литва. То основно обслужва столицата Вилнюс и отстои  на 6 км. от центъра на града.

Летище Вилнюс (VNO) е отворено през 1932г. и след доста обновления през 2007г. има нов терминал с отделни ръкави за полети в Шенген и извън него. Аерпортът обслужва около 1.7 мил пътници всяка година. Отвън е украсено със склуптури на войници, работници и авиатори, а отвътре с типичния декор - сърп и чук.

Услуги предлагани на Международно летище Вилнюс (VNO)
Летище Вилнюс (VNO) предлага следните услуги: банкомати, обменни бюра, магазини с безмитни стоки за шопинг, барчета за бързи закуски, кафенета и ресторанти и безплатен интернет.

Офисите за коли под наем, ВИП и бизнес ложи, медицински пункт са на разположение на гости и посетители. Хората с увреждания ползват специални услуги при предварителна заявка. Нуждаещите се от паркинг услуги получават паркомястото си за кратък или дълъг престой. На лице е и ВИП паркинг.

Достъп от и до Международно летище Вилнюс (VNO)
Достъпът от и до летище Вилнюс (VNO) се осъществява с редовни автобуси номер 1 и 2, до ж.п. гарата и центъра на града. Пътуването с такси е по-комфортно, но и по-скъпо.


Име на летището: Vilnius Airport
IATA код: VNO
Адрес: Rodunios Road 10a, LT-02189 Vilnius, Lithuania
Терминали: 1
Най-близки градове: Вилнюс (6 км)
            

УСЛУГИ НА ЛЕТИЩЕТО
          
банкомат          
ресторант           
безмитен магазин          
паркинг          
коли под наем          
медицински пункт          
Wireless (Wi-Fi) интернет зона

 

Има ли специални оферти за самолетни билети до Вилнюс на сайта aviotravel.eu?
На страницата aviotravel.eu  ще намерите икономични предложения за пътувания до Вилнюс на преференциални цени. Последвайте ни и се насладете на пътуването си!

 
Колко време продължава полета до Вилнюс?
Продължителността на самолетното пътуване до Вилнюс зависи от това, дали полетът е директен или има прекачване. В случай че има прекачване, трябва да се прибави и времето за престой на летището, където става прекачването. Когато избирате вариант за самолетен билет, туристическия агент с който правите резервацията си ще Ви информира за всички детайли относно пътуването Ви.

С коя авиокомпания мога да летя до Вилнюс?
На сайта aviotravel.eu  ще намерите оферти за полети до Вилнюс, както с нискотарифни, така и с редовни авиокомпании. Също така можем да Ви предложим и варианти на полети с прекачване. В определени сезони от годината се изпълняват и директни чартърни полети.

 

Ако резервирам самолетен билет до Вилнюс, мога ли да резервирам и хотелско настаняване?
Свържете се по телефона с агент на Туристическа Агенция Авиотравел за да уточните в детайли изискванията Ви за хотел или попълнете формуляра онлайн запитване за хотел. Ние ще сравним цените на хотелското настаняване във Вилнюс и ще Ви предложим най-подходящия вариант, спрямо Вашия бюджет.

 

Мога ли да резервирам трансфер от или до летище Вилнюс?
Да. Туристическа Агенция Авиотравел предлага еднопосочни и двупосочни трансфери от и до Летище Вилнюс. Транспортът може да бъде както индивидуален, така и споделен. Осъществява със следните видове: автомобил от 1 до 4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.

 

Ако резервирам полет до Вилнюс, мога ли да си направя застраховка?
Когато резервирате самолетен билет на сайта aviotravel.eu, може да сключите медицинска застраховка за времето на престоя Ви във Вилнюс, която да отговаря на Вашите нужди. Това ще Ви гарантира безопасно и удобно пътуване.